Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U samo tjedan dana
Povratak na članak

Vrdoljak: Za prvi stan uz pomoć države javilo se čak 700 građana

Zbog velikog interesa za projekt u kojem država plaća pola rate kredita prvih četiri godine Vrdoljak od Linića tražio još 5 milijuna kuna

Komentari 103

MS
MSI
21:07 15.04.2012.

Vrdoljak je mali Cacic...

VL
MA
marko53
21:08 15.04.2012.

Jedna mala priča. Zaton kod Zadra općina Nin. Čini mi se da se ulica zove Drežnikova. Kod samog ulaza u kamp. Mnogi su izgradili kuće koje ja poznajem. Bez građevinske. Išli su s namjerom da, što više sagrade da država ne može rušiti tolike kuće. Jednom sam pitao poznanika zna li što radi, ima tri sina mora misliti na budućnost. Rekao mi je da sam lud jer svi rade kao on. On je sagradio apartmansku zgradu bez građevinske. Pitanje je od kud mu struja, voda. Njegova kuća je upisana u turističku ponudu Zatona. A bez građevinske.

VL
AL
AlanFord
21:49 15.04.2012.

15.04.2012. u 21:47h @M@P@ je napisao/la: _____ Čuj ja nisam iz Osijeka, stoga ne znam, do prošle godine nisam niti znao za dotićnoga, tako da se tu vrtim samo oko spomenutog zakona. Pošto niti ne znam detalje, što se znaa u medijima govorim načelno.

VL
OB
-obrisani-
21:55 15.04.2012.

AlanFord ako ti ne znaš ja znam. Znam da konj na tri noge nikad nije dobio trku. O čovjeku kad govorim prvo potražim moral. Tu skrivenu osobinu tako rijetku među ljudima.

VL
KO
kompa
18:08 15.04.2012.

ni on kao ni juče mrsić ne pristade na plaću od 1600 kn,,i isto odgovaraju bolje je radit za 1600 vec bit kod kuce i na zavodu za zapsoljavanje,,to govore s pozicije ministra i place 20ak tisuca kuna ,s placenom reprezenatacijom ,gorivom ,vozacima,stanovima i ostalim dodatcima

VL
KO
kompa
18:10 15.04.2012.

zasto ga stankovic nije pitao jel za to da se u Srbu pokrivaju troškovi od 2 000 000 kn,kako to da idu u koaliciju s HDDSB ,koji licemjeri,,

VL
Avatar puky
puky
18:14 15.04.2012.

\"To je previše novca\" ... ovo najbolje pokazuje kako ovaj i svi drugi pajaci i slugani funkcioniraju ... ne smije otvoreno podržati niti jednu opciju pa to pretvara u trošak ... pa pajacu jedan koliko nas košta predsjednik države a a koja je materijalna korist osim te protokolarne i počasne no samo za druga predsjednika i njegovu dvorsku svitu ?!?! ... Bleiburg se ili poštuje ili ne ... količina novca je samo kod lopova bitna i uvijek ispred časti ... strava ...

VL
CH
chemica
18:17 15.04.2012.

\"Apsolutni antifašist\" koji ulazi u koaliciju s osuđenim ratnim zločincem, \"domoljubom\" Branimirom Glavašem. Je, baš tak. Pravi antifašistonja.

VL
DU
Deleted user
18:23 15.04.2012.

Pozivam sve zainteresirane da se prošetaju najvećim POS naseljem u ZG koje se proteže od Mercatora na ZG aveniji pa do hotela Antunović i da se osvrnu na vozni park ispod prozora. Sve redom automobili niže srednje klase naviše... Odnosno odmah se stječe dojam da to nisu kupili socijalni slojevi kojima je doista bila nužna pomoć države u stamb. zbrinjavanju nego oni koji su razliku (POS je bio upola cijene m2 na slobodnom tržištu) potrošili kod auto zastupnika. Ili drugim riječima, ne vidim gdje je jednakost građana pred Ustavom da im država djelomično otplaćuje rate privatnog stamb. kredita prve četiri godine! A što s onima koji moraju otplaćivati pun iznos i stenjati pod bremenom stambenog kredita? Je li RH i njihova država i da li su i ovi prvi i ovi drugi porezni obveznici!?

VL
AL
AlanFord
18:27 15.04.2012.

Država inaće nema što pomagati u kupnji stana. To je valjda samo kod nas. Država jedino mora kreirati takvu politiku da stvori uvjete gdje će ljudi svojim radom zarade za isti.

VL
CH
chemica
18:29 15.04.2012.

Što se pak tiče te sumanute ideje da svaki sirotanko mora imati svoj stan, nekakvo imaginarno \"pravo\" na prvu nekretninu koje treba poticati...Nije ovo više komunizam. Nema više našeg Maršala i nema više Partije. Sada ste opet postali obespravljena sirotinja. U kapitalizmu svoju nekretninu ima samo onaj tko je može i platiti. Svi ostali žive u iznajmljenim, TUĐIM kućama i stanovima. Tako je jeftinije. Zato su sada balkančine izmislile nešto novo. Daj sirotinji novac da kupi stan. Pobogu. Gledaš tu bijedu kako se razmilila po bankama samo da iskamče manju ratu. Ako nemaš para, čemu to? Malo zapuše \"bura\" pa odlepršaš na burzu i eto katastrofe. Čemu to bahaćenje? Shvati gdje ti je mjesto i pokrij se onolikom dekicom kakvu imaš. Ne traži od države veću. Mi koji posjedujemo nekretnine bismo trebali davati novac sirotinji koja odbija živjeti u iznajmljenom? Što, smrdi im? Nije baš da je posjedovanje stana životno presudan problem pa da ga država mora rješavati.

VL
VE
velika
18:35 15.04.2012.

sramotno pogodovanje jednoj skupini stanovništva zašto ne vrate porezne olašice na kupnju stana ....to je puno šira mjera koja donosi više dobrbiti i poreznim obveznicima i tržštu nekretnina nepravedno i nepotrebno i sramotno ..... i tako nastaviše putem hdza

VL
MA
marko53
18:38 15.04.2012.

Čovjek govori dvije suprotne stvari.S jedne strane govori da će znanje u kapitalizmu biti najvažniji kapital, s druge strane pomaže građanima da kupuju stanove.Zar nije bolje osposobiti ih da sami zarađuju nego im vječito pomagati.

VL
XP
xPhoto
18:46 15.04.2012.

To što se potiče kupnja stanova, a gradnja kuća ne samo govori u čiju svrhu sve ovo ide - opet građevinske mafije koja neželi spustiti napuhane cijene i banaka koje nežele pokazati da su im knjige prepune smeća koje nevrijedi niti pola onoga što oni u knjigama pokazuju. Isto tako šta je sa onima koji žive u manjim mjestima gdje nema masovne gradnje stanova, ministre? Sa jedne strane diskriminatorski, sa druge pogodovanje građevinskoj mafiji i bankama. Sramota.

VL
TH
than
19:06 15.04.2012.

Pa da... Lakse ukrasti narodu pare i dati ih bankama i mafiji, nego udariti porez na te nekretnine koje godinama zjape prazne i drze cijene kvadrata. A ovih 700 gradjana to su vjerojatno ovi koji ce robovati za 1600 kuna.. Kao sto je neko napisao - nema se drzava sto u ovo mijesati. Osim, ako se ne uknjizi kao suvlasnik na taj stan. Nisu to drzavne pare, vec su to pare od svih nas (i one bakice koja nosi 2 litre mlijeka da ima za kruh) koje ce opet dobiti \'podobni\'.

VL
KA
kasuv
19:13 15.04.2012.

poštovani ministre električari smo po struci, što da ja radim sa stlom i štagljom izgrađenim na selu 1949 god kad kumunisti tada na selu nisu imali pojam građ dozvolr ,sa malim svinjcem iz 1925 godine, za rušit i sam se ruš a ja ne mogu zemlju upisat u zemljišne knjige selo postalo građevna zona svi bi lovu vi geodeti cuci arhiteki,svi ste vi društvo l.... lp

VL
OB
-obrisani-
19:13 15.04.2012.

S obzirom da ne gledam Nu2, jer ne znam tko mi je gadljivi, Stanković ili velika većina njegovih gostiju, je li ovaj danas što govorio o najavljenoj legalizaciji kokošinjaca i svinjaca, da napokon imamo gdje smjestiti kukuriku koaliciju ?

VL
Avatar kanonik
kanonik
19:15 15.04.2012.

Država će u konačnici uprihoditi od pdv 50000000 kuna a uložiti 10 000000,krasno,blago nama.Ovaj ministar još nije naučio laž umotati u celofan pa nam ga servirati.NJegov cilj,kao i svih vlada prikupiti što više love u proračun.

VL
OB
-obrisani-
19:16 15.04.2012.

svaki privatnik..poduzetnik...obrtnik..samostalni proizvođać bili čega . u startu...ne da je primao 1.600 kuna..već je svoje..znanje...trud....novac...vrijeme ..za ĐABE investirao...u neizvjestan ishod svoga posla...i mnogi su pri pome propali . a sad se ..u ovoj krizi....mnogi koji su nezaposleni..koji nemaju nikava konkretnaa znanja..iskustva...i slično....koji nemaju nikakvu...budučnost . pitaju...dali da stječem iskustvo za 1.600 kuna...ili da doma..ležim sa sve četri u zraku...... .......................ma nevjerojatno koji su to...kreteni...

VL
OB
-obrisani-
19:52 15.04.2012.

Sad imamo novu kategoriju neprijatelja Hrvatske \"apsolutni antifašist\" ma što to značilo.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.