Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Vrbovca

U stravičnoj nesreći na pružnom prijelazu poginula su braća

Vrbovec: Vozač i suvozač poginuli pod naletom vlaka na osobni automobil
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/2
19.09.2017.
u 13:50

Od siline udara vozilo je odbačeno, a dvojica mladića na mjestu su poginula

Pogreška ili nepažnja vozača, ako je suditi po policijskom priopćenju, uzrok su stravične prometne nesreće koja se u ponedjeljak u 12.45 dogodila na pružnom prijelazu blizu Vrbovca.

Kao što smo već pisali, u nesreći su poginule dvije osobe, braća I.M. (21) i M.M. (17). I.M. je, priopćila je policija, upravljao golfom zagrebačkih oznaka i kretao se lokalnom cestom od mjesta Luka prema Novom Selu u smjeru sjeverozapada.

Vrbovec: Vozač i suvozač poginuli pod naletom vlaka na osobni automobil
1/6

Kada je došao na pružni prijelaz, iz nepoznatog razloga nije se zaustavio iako su na prijelazu bili uključni zvučni i svjetlosni signali koji su upozoravali na dolazak vlaka. Vlak, kojim je upravljao 53-godišnjak, naletio je na desni dio vozila. Od siline udara vozilo je odbačeno, a dvojica mladića na mjestu su poginula.

Zbog očevida je željeznički promet bio obustavljen od 12.40 do 17.30, a tijela su nakon očevida prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Komentara 14

JE
jedna
14:42 19.09.2017.

jadni roditelji 😐😢😢

DH
dhus
14:26 19.09.2017.

Koji glupi novinari novinari decki su mirno stajali na pruzi a vlak se iz Šume zaletio njih. Ako je bio svjetlece zvucni signal a vozac ima dozvolu morao je znati da treba cekati dok vlak prođe. Drugo na Hžu postoji knjiga o Kočenju vlaku treba bar 500 metara da stane

LO
lovsky
14:32 19.09.2017.

tužna priča :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije