Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putnici se uplašili

Panika u zrakoplovu: Dječak se okrenuo a onda na sjedalu ugledao...

Avion
Foto: Shutterstock
1/2
04.04.2017.
u 14:09

Neobičnog ljubimca u zrakoplovu je zaboravio putnik na prethodnom letu, a putnici na letu za Anchorage ljubimca su stavili na spavanje

Na letu iz aljaškog sela Aniak prema gradu Anchorageu dogodila se nesvakidašnja scena, kao u popularnom filmu "Zmije u avionu". Jedan od putnika i to maleni dječak, uočio je zmiju na sjedalu odmah iza svojega, piše SkyNews

Zmija je bila dugačka oko metar i pol te je, iako neotrovna, zaprepastila uplašene putnike. Ipak, putnica Anna McConnaughy izjavila je da su putnici ostali relativno mirni te su u dogovoru s pilotom zmiju uhvatili i stavili je u plastičnu vrećicu. Zmija je ostatak putovanja provela u prtljazi iznad putnika, a zrakoplov je sletio u Anchorage prema očekivanom rasporedu letenja.

Na kraju se saznalo da je zmija zapravo zaboravljeni ljubimac kojeg je vlasnik zaboravio na prethodnom letu.

Foto: SkyNews

>> Majka napravila ovu fotografiju kćeri, a onda je kraj djevojčice ugledala nešto zastrašujuće

>> Najotrovnije zmije stigle u Zagreb. Pogledajte dio izložbe!

Ključne riječi

Komentara 2

ME
Menjik
14:39 04.04.2017.

Naslov na nivou osnovne škole.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:24 04.04.2017.

nedavno sam letio u Whitehorse na Yukonu i Indijanka koja je sjedila do mene u kartonskoj kutiji je nosile žive kokoši. Srećom pa let nije bio dug haha. Kokodakale se kao u kokosinjcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije