Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUZET MU TRAKTOR

Vozio s 2,3 promila alkohola, a policija onda otkrila još nešto zbog čega mu prijeti visoka kazna

prometna policija jurnjava vožnja vozačka dozvola kontrola
Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.05.2022.
u 10:53

Muškarac je unazad tri godine više puta pravomoćno kažnjavan za isti prekršaj za koji je prepisana novčana kazna od 10 do 20 tisuća kuna ili kazna zatvora do 60 dana.

U Pitomači je jučer zaustavljen 25-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola vozio traktor, no kada su ga zaustavili policajci su otkrili da je i u nizu drugih prekršaja. 

Izmjereno mu je 2,31 promil alkohola, a z bog negativnih bodova vozačka dozvola mu je poništena. Vozač je odmah uhićen i smješten u prostoriju za zadržavanje. 

Muškarac je unazad tri godine više puta pravomoćno kažnjavan za isti prekršaj za koji je prepisana novčana kazna od 10 do 20 tisuća kuna ili kazna zatvora do 60 dana. 

Zbog učestale vožnje u pijanom stanju, oduzet mu je traktor kao i prometna dozvola. 

Osim kazne za vožnju u pijanom stanju, prijeti mu i kazna od 10 do 20 tisuća kuna ili do 60 dana zatvora zbog vožnje s poništenom vozačkom dozvolom. 

Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog Općinskom sudu u Virovitici. 

Ključne riječi

Komentara 2

DA
dam63
11:49 16.05.2022.

Hebeš državu u kojoj je vijest tko je i koliko vozio pijan. Koga još normalnog interesira takva vijest. I nevjerojatno je da imamo skoro najveće kazne u EU za prometne prekršaje i opet isto. Stalno smo veći katolici od pape.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije