Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKO MLAD, A VEĆ DIVLJA PO CESTI

Vozio bez položenog vozačkog  ispita, bježao policiji, vozio u suprotnom smjeru...

Zeljko Lukunic/PIXSELL
24.02.2021.
u 12:55

Tijekom vožnje u više je navrata drugim sudionicima oduzeo prednost prolaska, pretjecao je kolonu vozila, vozio u suprotnom smjeru, kao i u neposrednoj blizini pješaka...

Zbog obijesne vožnje prijavljen je 18-godišnjak, koji je tijekom te obijesne vožnje počinio niz prometnih prekršaja, prije no što ga je policija uhitila.

Sumnja se da je 22. veljače oko 16 sati, bez položenog vozačkog ispita upravljao Alfa Romeom varaždinskih oznaka, a vozio se Ulicom doktora Franje Tuđmana u Jastrebarskom. Kod kućnog broja 61 policajci su ga uočili jer je napravio prometni prekršaj, pa su mu signalizirali da stane. No on se na to oglušio te im je počeo  bježati.

Policajci su krenuli za njim, a kada su ga sustigli upalili su rotirajuća svjetla na svom vozilu, kao i zvučne signale, ponovo mu signalizirajući da stane. No umjesto toga, 18-godišnjak je nastavio vožnju kroz Jastrebarsko, a potom i kroz Donji Desinec i Lokošin Dol pri tom, kako kažu u zagrebačkoj policiji, grubo kršeći prometne propise i ugrožavajući druge sudionike u prometu. Naime, tijekom vožnje u više je navrata drugim sudionicima oduzeo prednost prolaska, pretjecao je kolonu vozila, vozio u suprotnom smjeru, kao i u neposrednoj blizini pješaka...

Vozio se sve do Gornje Reke gdje su ga, ispred njegove kuće, uhitili policajci koji su ga priveli. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije