Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađena droga

Detalji potjere u Novom Zagrebu: Vozač je pobjegao, policajac ispalio hitac u zrak

Zagreb: Policijska potjera za vozilom završila ispred Osnovne škole Trnsko
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/10
12.02.2021.
u 23:58

Vozilo je uklonjeno s mjesta događaja nakon obavljenog očevida, dok se za vozačem intenzivno traga

Jučer u poslijepodnevnim satima, kada su djeca izlazila iz škole, ispred OŠ Trnsko projurio je automobil koji se potom zabio u drvo. Policija je danas objavila kako je vozač automobila bježao još od Laništa, nakon što su ga htjeli zaustaviti zbog provođenja nadzora vozila i vozača. 

- Oko 18.15 sati u naselju Lanište, policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije uočili su osobni automobil marke BMW varaždinskih registarskih oznaka kojim je upravljala za sad nepoznata muška osoba. U cilju zaustavljanja uočenog vozila i provođenja nadzora vozila i vozača, policijski službenici su upalili svjetlosnu i zvučnu signalizaciju na službenom vozilu nakon čega se je vozilo dalo u bijeg, poručuju iz policije te dodaju kako su se nastavili kretati s upaljenim zvučnim i svjetlosnim signalima do naselja Trnsko gdje je vozač BMW-a udario u klupu postavljenu uz nogostup, a zatim je izgubio nadzor nad vozilom te naletio na obližnje drvo.

11.02.2021., Zagreb - Policijska potjera za vozilom marke BMW VZ 292 LC zavrsila je ispred OS Trnsko. Bjezeci od policije vozac BMW udario je u klupicu i usao neposredno u blizinu skole gdje se zabio u stablo. Prema izjavama ocevidaca cula se pucnjava, te su u automobilu bile tri osobe koje su bjezale od policije. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL


- Po zaustavljanju vozila, vozač je izašao i počeo se trčeći udaljavati pritom više puta oglušivši se na naredbe "Stoj policija“ koje je izdavao policijski službenik koji ga je slijedio. S obzirom da se je vozač udaljio u neosvijetljeno područje, policijski službenik je u jednom trenutku u zrak na siguran način ispalio jedan hitac iz službenog pištolja s ciljem pozivanja u pomoć, dok je vozač nastavio svog bijeg. Obavljenim vizualnim pregledom kroz otvorena vrata vozila od strane policijskih službenika na podu vozila uočene dvije djelomično otvorene plastične vrećice ispunjene sumnjivom biljnom materijom, karakterističnog izgleda i boje za drogu marihuanu, dodaju iz policije. 

Vozilo je uklonjeno s mjesta događaja nakon obavljenog očevida, dok se za vozačem intenzivno traga. 

VIDEO Policijska potjera za vozilom završila ispred Osnovne škole Trnsko

Ključne riječi

Komentara 8

ZG
zg1985
00:49 13.02.2021.

policiji u hrv ni ne trebaju pistolji,ionako ne smiju pucat po kriminalcima

KP
konzervativni_preporod
00:41 13.02.2021.

Za volanima bmw-a uvijek i bez iznimke sjede psihopati. Provjereno u 100% slučajeva iz iskustva ! Ako se nađete u blizini vozača bmw-a maksimalno im zagorčavajte život npr ne prepuštajte im traku, zboksajte ih uz drugi auto da vas ne mogu zaobići, ne dajite im prednost i ne puštajte ih ispred sebe.. zatim uživajte u predstavi dok psihopati živčane i razbijaju volan

RU
Rusvaj
06:55 13.02.2021.

Pa koliko vidim BMW voze pretežno Romi........ Naše "bogatstvo", a inače poduzetni i uspješni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije