Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Recidivist u prekršajima

Vozaču prijeti 82.300 kuna kazne i četiri mjeseca zatvora

Prometna policija
Marijan Susenj/PIXSELL, ilustracija
03.01.2022.
u 10:21

Provjerom je utvrđeno da je u automobil sjeo prije stjecanja prava na upravljanje i da mu je izrečena pravomoćna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije i mjera zabrane polaganja vozačkog ispita na rok od dvije godine,

Prvog dana ove godine interventna policija je oko 20.20 sati u Međimurskoj ulici u Varaždinu zaustavila osobno vozilo kojim je upravljao 42-godišnjak.

VIDEO: Vozaču prijeti 82.300 kuna kazne i četiri mjeseca zatvora

Provjerom je utvrđeno da je u automobil sjeo prije stjecanja prava na upravljanje i da mu je izrečena pravomoćna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije i mjera zabrane polaganja vozačkog ispita na rok od dvije godine zbog prethodno nagomilanih negativnih prekršajnih bodova.

Uz to, utvrđeno da je upravljao neregistriranim i neosiguranim vozilom te da na automobilu nije imao upaljena svjetla. Uhićen je i doveden u Policijsku upravu varaždinsku.

Prekršajna sutkinja Općinskog suda u Varaždinu odredila mu je zadržavanje u trajanju do sedam dana, a za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje ukupne novčane kazne u iznosu do 82.300 kuna i kazne zatvora u trajanju do 120 dana.

Video - Autom vozio kalelargom do katedrale pa se spustio stubama: Uhićen je!

Komentara 4

Avatar kenshi
kenshi
17:57 03.01.2022.

Trebao bi dobiti 5 godina zatvora da mu dođe iz guzice u glavu. Čim ga puste opet će on po starom na nećiju štetu.

IL
ilustrator
10:36 03.01.2022.

sprda se čika s organima!

ZV
zvezdomor
09:10 25.01.2022.

već sljedeće jutro se cigo ponovo vozio...hahahaha..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije