Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Vozačica prošla bez ozljeda nakon što joj je auto smrskao kontejner

Olupina
Dino Stanin/VLM/PIXSELL
25.09.2013.
u 13:59

Svjedoci su ispričali kako su ostali u šoku kada su iz smrskanog automobila čuli pozive upomoć.

Vozačica iz Kine pravim je čudom izbjegla smrt u stravičnoj nesreći koja se dogodila kada je na njezin automobil pao kontejner s kamiona.

Nesreća se dogodila u kineskoj provinciji Jiangsu, a sve se dogodilo u trenutku kada se vozačica vozila pokraj kamiona s kontejnerom koji se odjednom nagnuo na stranu i pao točno na njezin automobil, piše Daily Mail.

Kako bi izvukli neozlijeđenu vozačicu iz smrskanog automobila vatrogasci su prvo 20 minuta čekali dizalicu da podigne teški kontejner. Nakon toga su razrezali olupinu i izvukli vozačicu.

Svjedoci su ispričali kako su ostali u šoku kada su iz smrskanog automobila čuli pozive upomoć.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije