Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PULAPROMET

Vozač zabranio muškarcu da uđe u autobus jer – smrdi

autobus
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
25.08.2014.
u 13:38

Da je muškarcu zabranjen ulazak, potvrdio je i direktor Pulaprometa Igor Škatar

Vozač autobusa Pulaprometa zbog negodovanja putnika više je puta zabranio ulazak jednom čovjeku zbog njegova neugodnog mirisa, prenosi Glas Istre.

– Već nekoliko puta svjedočili smo da vozač Pulaprometa ne želi pustiti čovjeka u autobus na Velom Vrhu jer kaže da smrdi. Istina, on izgleda dosta zapušteno, ali nam ga je ipak žao jer u 7.30 sati ujutro svi uđemo u autobus za grad, a njega ostavi na stanici – rekla je jedna čitateljica za Glas Istre, dodajući kako muškarac ima pokaznu kartu te im njegov novac očito "nije smrdio kada su mu je izdali".

Da je muškarcu zabranjen ulazak, potvrdio je i direktor Pulaprometa Igor Škatar, napominjući da je vozač postupio u skladu s propisima koji nalažu da vozač po svojoj procjeni može uskratiti vožnju ili udaljiti putnika iz vozila ako svojim ponašanjem ili prtljagom i drugim stvarima ugrožava ili onečišćuje ostale putnike i vozilo.

>> Sabina Maroš: Neću ih tužiti; ZET: Još istražujemo slučaj

>> Šok u Beogradu: Oteo autobus prijeteći sjekirom i bombom

Je li vozač autobusa ispravno postupio?

Komentara 13

Avatar abakus
abakus
14:43 25.08.2014.

Trebalo bi provjeriti zašto čovjek zaudara. Ako ima urednu voznu kartu, mogla bi biti o bolesti riječ, a u tom slučaju jedini koji u cijeloj ovoj priči zaista zaudara je vozač, kao i oni putnici koji ga podržavaju.

EU
Eugine
14:47 25.08.2014.

Teška diskriminacija. Ako je čovjek platio kartu ima se pravo voziti. Niti ja ne volim smrdljive u tramvajima, ali šta ćeš.

JE
jellyfish
14:48 25.08.2014.

Neki ljudi imaju dijabetes i druge metabolicke bolesti zbog kojih imaju neugodan miris bez obzira sto odrzavaju higijenu i redovito se peru sapunom. Ako je covjek bolestan, onda je ovo sramota i ima ih pravo tuziti, medjutim ako je zbog higijene, onda je postupak vozaca u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije