Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomahnitali muškarac

Šok u Beogradu: Oteo autobus prijeteći sjekirom i bombom

ručna bomba
Borna Filić/PIXSELL
09.01.2014.
u 15:42

Muškarac je ušao u gradski autobus, izvadio sjekiru i zaprijetio aktiviranjem bombi. Vozača je tražio da vozi na nepredviđenu lokaciju

Pravu dramu proživjeli su danas putnici gradskog autobusa na liniji 56 u Beogradu. U vozilo je oko 12.50 sati u Žarkovu ušao muškarac koji je izvadio sjekiru i prisilio vozača da umjesto na Banovo Brdo, autobus odveze na Zeleni vijenac, piše Blic.

Vozač je poslušao muškarca i odvezao se na Banovo Brdo, no onda je uslijedio novi šok. Otmičar je sjekirom razbio vjetrobransko staklo i nastavio prijetiti da će autobus i putnike raznijeti bombama.

- Ušao je u autobus jednu stanicu prije Žarkova. Imao je ruksak i glasno pričao o bombama i kako će ih aktivirati. Svi smo se smijali i odmahivali glavom, nitko nije vjerovao da je opasan. Onda je izvadio sjekiru i naredio vozaču da preusmjeri autobus i ne staje nigdje do Banovog brda. Vozač ga je poslušao i vozio je polako. Za to vrijeme netko od putnika nazvao je policiju. Neki putnici bili su šokirani, a većina je samo šutjela. Bilo je vrlo neugodno. Kada smo stigli do Banovog brda, čovjek je sjekirom razbio vjetrobransko staklo i nije dozvolio da se otvore vrata kako bismo izašli. Poslije par minuta se predomislio i pustio nas je van - ispričala je Blicu jedna od putnica iz autobusa.

U tom je trenutku stigla policija koja je privela napadača. Navodno je riječ o Lj.G. rođenom 1949. godine koji je više puta liječen u psihijatrijskoj bolnici. Kod njega nisu pronađene bombe, a u incidentu nitko nije ozlijeđen.

>>'Klinci' mu upali u kući pa pod prijetnjom oteli 1000 kuna

Komentara 2

KA
Kabulkowski
17:12 09.01.2014.

Od kuda mu sjekira?!

Avatar angelkovich
angelkovich
09:39 10.01.2014.

trebao je tražiti da autobus sleti u pakistan banovo brdo...žarkovo...pakistan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije