Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Vozač u ludoj vožnji usmrtio 7 biciklista

Automobil usmrtio bicikliste
05.12.2010.
u 13:31

Mercedes, za čijim upravljačem je bio Marokanac, udario je na cesti na jugu Italije skupinu biciklista

RIM – Automobil je doslovno pokosio skupinu biciklista, od kojih su sedmorica odmah poginuli, a još trojica su u teškom stanju, u nedjelju ujutro u regiji Kalabiji, na jugu Italije. Mercedes, za čijim upravljačem je bio Marokanac, udario je na cesti pokraj mjesta Lamezia Terme, u Kalabriji, u skupinu biciklista kojima je dolazio u suprotnom smjeru. Vozač je izgubio kontrolu nad automobilom, vjerojatno, zbog prebrze vožnje, dok je preticao drugi automobil i tako prešao na drugu stranu ceste i pokosio bicikliste. Policija je uhitila Marokanca s kojim je u automobilu bila jedna djevojčica.
Biciklisti pripadaju amaterskom društvu “Sambiase” iz Lamezia Terme. Ozlijeđeni biciklisti su prebačeni u bolnicu “Ivan Pavao II.” u mjesto Lamezia Terme.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
14:47 05.12.2010.

Ha je... on mislio da je na putuu saharu a ono skupina biciklista!

RI
Riznica
17:25 05.12.2010.

Kad vec objavljujete nacionalitet vozaca, mogli ste objaviti i nacionalitet biciklista !\"

OB
-obrisani-
00:34 06.12.2010.

ovo je bilo tendenciozno, u sklopu svjetskog džihada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije