Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob za prosvjeda

Vozač pobjesnio i u punoj brzini se terencem zaletio u studente

terenac
Foto: Screenshot YouTube
1/2
11.04.2014.
u 13:45

Sučeljavanje je preraslo u nasilje kad su prosvjednici počeli bacati predmete na vozača, a jedan ga je čak i udario.

Prosvjed studenata u Meksiku pretvorio se u kaos kad se jedan pobješnjeli vozač zaletio terencem u gomilu ozlijedivši pritom najmanje 12 ljudi, piše Huffington Post.

Snimka događaja prikazuje kako se muškarac svađao sa prosvjednicima koji su blokirali ulicu u gradu Moreliji. Sučeljavanje je preraslo u nasilje kad su prosvjednici počeli bacati predmete na vozača, a jedan ga je čak i udario. On je nakon toga sjeo u terenac koji je bio parkiran na nogostupu te, izgubivši kontrolu, u punoj se brzini okrenuo i zaletio u ljude.

Nakon što se udaljio s mjesta događaja policija ga je pronašla i uhitila. Prema izvještajima lokalnih televizijskih postaja nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti.

Studenti su prosvjedom tražili jednakost u pravu na obrazovanje.

>>Punim gasom se zaletio na muškarce, jednog odbacio, drugog prignječio

Foto: Youtube Screenshot

Komentara 2

NE
neboiznadzagreba
14:08 11.04.2014.

Dragi Ivane, bilo bi lijepo da si u članku kojeg potpisuješ napisao nešto i o razlozima prosvjeda; isto tako bi me radovalo da iza onoga što si negdje prepisao ne ostaje dojam da je vozačev bijes bio opravdan. Više srećeće pri pisanju, dragi Ivane, želim ti drugi put. P.S. Neka ova moja kritika bude konstruktivna , i neka te ne baci u očaj, mladiću, pred tobom je još puno učenja, dijete sretno !

MA
Markoc
11:37 12.04.2014.

Nevjerojatno je da se uopće tako malo piše o J. Americi, tu i tamo jedino o narko kartelima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije