Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvezla ga Hitna pomoć

Vozač na kojeg je u Omišu palo kamenje: 'Užas, očajno. Osjetio sam udarac, dim oko mene'

Odron u Omišu: Kamenje palo na automobil, vozač ozlijeđen
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
15.03.2023.
u 18:24

"Kada sam se okrenuo oko sebe, kad sam vidio kako se to obrušava, samo sretan mogu biti", naveo je Mate Kesić opisujući odron

U Omišu je u jutarnjim satima došlo do odrona oko deset tona kamenja. Kamenje je palo na cestu te udarilo u automobil u kojemu je bio vozač Mate Kesić. Njega je odvezla Hitna pomoć, a nakon liječničkog pregleda pušten je doma. Opisao je kako je odron izgledao.

"Sretan sam, poslije svega sam sretan i zahvalan Bogu što sam preživio", rekao je Kesić za Dnevnik Nove TV. "Užas, očajno. Osjetio sam udarac, dim oko mene, pada kamenje. Nisam ni dokučio što me snašlo, samo sam pobjegao iz tog dima. Kada sam se okrenuo oko sebe, kad sam vidio kako se to obrušava, samo sretan mogu biti", naveo je opisujući odron.

VIDEO Odron u Omišu: Kamenje palo na automobil, vozač ozlijeđen

Cesta koja vodi od Omiša prema zaleđu još uvijek je zatvorena, a odron je komentirao i alpinist Srđan Vrsalović.

"Palo je ovaj put jedan splet kamenja: otprilike desetak tona visine s visine od 100 metara. Točnu lokaciju ne možemo utvrditi s tla, nego ćemo se morati penjati okolo", rekao je.

Kako smo ranije objavili, riječ je o cesti na kojem su odroni kamenja česti. Posljednji je bio krajem siječnja kada su se nekoliko tona teške kamene gromade odronile s visine od oko 70 metra na cestu na kojoj u tom trenutku nije bilo vozila. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije