Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krk

Vozač (19) poginuo nakon prevrtanja Renaulta

policija
18.08.2015.
u 10:45

Stradali mladić tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas

Noćas poslije ponoći na obilaznici iznad Punta na otoku Krku u teškoj prometnoj  nesreći smrtno je stradao 19-godišnjak. Mladić je na mjestu poginuo. Upravljajući Renaultom riječkih oznaka, izletio je izvan ruba kolnika, udario u zemlju, kamenje i prometni znak, nakon čega se automobil prevrnuo.

Stradali mladić tijekom vožnje nije upotrijebio sigurnosni pojas. Promet ovom dionicom obilaznice bio je u prekidu do 2.30 sati, pa se prometovalo kroz Punat. 

>> U Rijeci na skuteru poginuo dostavljač novina

Komentara 2

OB
ObrenM
07:59 19.08.2015.

Nesreca je u srazmjeru sa godinama starosti.

IB
ivan.biljan68
16:51 18.08.2015.

Što mislite da bi ga"pojas"spasio? Ni neke žene u sr.vijeku,nije spasio"pojas". Rečeno je puno puta od strane policije,da mlađi vozači,početnici,ne sjedaju za"jači"auto,ali niko ne trza,dok se nešto ne dogodi. Emeritus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije