Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobni zavoj

Vozač (18) koji je skrivio smrt vršnjakinje ide u pritvor

Mihaljevci: U teškoj prometnoj nereći smrtno stradala osamnaestogodišnja djevojka
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/7
25.09.2023.
u 12:51

U kobnoj prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena, kao i putnica iz Golfa starosti 21 godinu te putnici iz Opela starosti 15 i 17 godina

Policija je nakon završenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavila mladog neiskusnog vozača (18) s područja Velike kraj Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Kako se navodi u priopćenju PU požeško-slavonske, osumnjičeni je u subotu, 23. rujna oko 23.15 sati između Požege i Mihaljevaca skrivio prometnu nesreću u kojoj je pet osoba lakše ozlijeđeno, dok je 18-godišnja putnica od posljedica zadobivenih teških ozljeda preminula.

Podsjetimo, iz policije su ranije izvijestili kako je 18-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom marke Opel Astra požeške registracije, ulaskom u zavoj uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom. Sletio je na travnatu bankinu i potom se vratio na kolnik te u zanošenju vozilom prešao na suprotnu prometnu traku.

VEZANI ČLANCI:

Tom prilikom na Opel je s bočne strane naletio VW Golf požeških registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač. U kobnoj prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena, kao i putnica iz Golfa starosti 21 godinu te putnici iz Opela starosti 15 i 17 godina. Nažalost, 18-godišnja putnica iz Opela E. D., učenica požeške Gimnazije iz Trenkova, od posljedica ozljeda preminula je u kolima Hitne pomoći. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je vozač uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Mjesto na kojem se dogodila nesreća crna je prometna točka požeškog kraja. Naime, na istom se zavoju već dogodilo više nesreća s tragičnim posljedicama. Podsjetimo, 27. kolovoza osobni automobil Honda završio je u potoku Veličanka. Vozač je pobjegao, ali kasnije je uhvaćen, dok je suputnika kojeg je ostavio u automobilu u vodi spasio slučajni prolaznik. Prije nekoliko je godina gotovo na istome mjestu smrtno je stradao 21-godišnji mladić.

VIDEO Eksplozija u stanu u Puli: Ozlijeđena žena i dijete (15)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije