Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROJE OZLIJEĐENIH

Vozačica izgubila nadzor na autoputu i završila na krovu, na njen auto naletjela još dva

Prometna nesre?a u Dicmu, cesta zatvorena za promet
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL/ILUSTRACIJA
25.09.2023.
u 11:48

U prometnoj su nesreći ozlijeđene vozačica i putnica iz njezinog vozila te 51-godišnji vozač

Policija je danas izvijestila o prometnoj nesreći koja se u petak oko 21 sati dogodila na autocesti A-4 kod Pake. Vozačica (24) je upravljala je osobnim vozilom lijevom prometnom trakom zapadne kolničke trake autoceste, iz smjera Varaždina u smjeru Zagreba., i prilikom izlaska iz desnog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubila je nadzor i sletjela vozilom van kolnika u desnu stranu.

Vozilo je pritom udarilo u jednostruku metalnu odbojnu ogradu, pri čemu se od siline udara zarotiralo i ponovno vratilo na kolnik, gdje se prevrnulo na krov i zaustavilo u lijevoj prometnoj traci. Kad su vozačica i 25-godišnja putnica izašle iz vozila, lijevom prometnom trakom naišlo je osobno vozilo kojim je upravljao 51-godišnjak i prednjim dijelom vozila udario u prednji desni dio automobila 24-godišnjakinje.

- Došlo je do dekompresije pneumatika prednjeg lijevog kotača njegovog vozila, uslijed čega je izgubio nadzor nad upravljačem i sletio van kolnika u desno gdje je prednjim dijelom vozila udario u jednostruku metalnu odbojnu ogradu i tu se zaustavio. Neposredno nakon toga, na vozilo vozačice koje se i dalje nalazilo neobilježeno i neosvijetljeno na lijevoj prometnoj traci, naletjelo je osobno vozilo kojim je po desnoj prometnoj traci upravljao 27-godišnjak koji je, izbjegavajući razasute dijelove vozila po kolniku, lijevim bočnim dijelom vozila udario u prednji desni bočni dio vozila vozačice. U prometnoj su nesreći ozlijeđene vozačica i putnica iz njezinog vozila te 51-godišnji vozač. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno - kažu u policiji.

VIDEO Eksplozija u stanu u Puli: Ozlijeđeni žena i dijete (15)

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Stradun
Stradun
20:28 25.09.2023.

Vozačica izgubila nadzor na autocesti.

MI
mikimouse12
14:25 25.09.2023.

A ne pise da li si vozaci testirani na alcohol I drove pa da se vidi da linje neiskustvo ili ima I neceg vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije