Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
azil udruge pobjede

Volonteri pozivaju: Na Svjetski dan zdravlja prošećite se sa psima

Psi iz Nemetina
Foto: Privatni album
1/3
07.04.2016.
u 10:00

Sklonište je otvoreno od 10 do 19 sati, tako da svi stignete doći

U azilu Udruge Pobjede u Nemetinu živi 200 pasa koji su pronađeni na ulicama grada Osijeka i okolice. I svi oni s nestrpljenjem i veseljem čekaju svoj red na šetnju.

- Znate li zašto? Zato što obožavaju naše društvo, obožavaju trčati, kopati, zapišavati, valjati se i kupati se u Dravi. To je vrijeme u kojem su totalno opušteni, vrijeme kad ne razmišljaju o tome kako ih je život zeznuo i strpao u Azil. Prepuste se trenutku i uživaju u svakoj sekundi vremena provedenoga u društvu, u prirodi - napisali su volonteri u pozivu na šetnju na Svjetski dan zdravlja, 7. travnja.

- Od naših azilskih prijatelja dobit ćete instant tečaj opuštanja i uživancije u prirodi, a oni će  dobiti sat vremena najdraže im razonode - kažu volonteri i dodaju kako šetnja ima pozitivne učinke i na zdravlje ljudi. Između ostalog, smanjuje rizik od bolesti srca i infarkta, poboljšava san, smanjuje rizik od visokog tlaka i dijabetesa, štiti od depresije, pomaže u borbi protiv stresa, poboljšava raspoloženje, pomaže u pokušaju da se riješite viška kilograma, a u šetnji održavate i svoju dobru kondiciju.

Azil u Nemetinu 7. travnja bit će otvoren od 10 do 19 sati, tako da svi stignete doći. Psi će vas dočekati s veseljem, a kako je to veselje zarazno, volonteri garantiraju da ćete iz skloništa otići s osmijehom na licu.

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:14 07.04.2016.

i počistite kakicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije