Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAZA
Povratak na članak

Vojnici dječaka koristili kao živo meso za traženje eksploziva

Dok me držao na nišanu, otvorio sam torbu i njezin sadržaj prosuo na pod. Sadržavala je novac i papire. Pogledao sam u njega, a on se smijao, ispričao je dječak

Komentari 21

MA
marin1956
13:04 27.03.2010.

Ček malo, nisu li to isti oni divljaci koje su pokušali civilizirati naši djedovi 1941.?

VL
OR
orisis
08:01 30.03.2010.

Ali i to bi se iskoristilo u propagandne svrhe..Ali zashto ne?Hamasovci chine sve da Palci u Gazi i nastave zhivjeti u sra nju umjesto da naprave konstruktivniju politiku sa svojim susjedima Israelom pa i Egiptom.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
10:16 27.03.2010.

Za takav zločin vojnici trebaju biti osudjeni. Pitam se samo kada će biti osudjeni roditelji i ideolozi koji tisuće palestinske djece šalju u mučeničku smrt...

VL
UK
Ugo Kajvez
11:40 27.03.2010.

27.03.2010. u 10:16h pravi alfaman . Ne bacaj prašinu u oći, ... dobro znaš da postoji razlika između OČAJA i ORGANIZIRANI državni zločin i terorizam ....

VL
IS
istima
08:37 27.03.2010.

Dobro jutro Palestina...... ovaj, Hrvatska...

VL
UK
Ugo Kajvez
09:17 27.03.2010.

Zar nije Hrvatska preko SAD-a i NATO sada njihov saveznik?? ...... kao u vremena NDH sa savezništvo sa nacistima .....

VL
UK
Ugo Kajvez
09:19 27.03.2010.

Zgodno kako Večernji List IZBJEGAVA u naslov naglasiti da \"IZRAELSKI\" vojnici čine te zločine ....

VL
udari_šefa
09:56 27.03.2010.

strašno... jednostavno strašno...

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
14:24 27.03.2010.

Problem cijeloga \"demokratskog\" svijeta leži u činjenici da je u Americi i u europskim zemljama na vlasti tzv. politički radikalni centrizam. Što je to? To je upravo ona politička liberalna nazovi ideologija koja odgovara cionistima u protoku novca i kapitala, a ta je ideologija radikalnog centrizma je instalirana poslije 1945. godine. To je pojam koji mi koristimo u sociologiji. Što je to radikalni centrizam u politici? To je društveno-političko uređenje u kojemu izgled za pobjedu imaju samo lijevi CENTAR i desni CENTAR. Nitko mimo toga nema šanse za pobjedu, te su u vrh politike i društva filtrirane one političke struje koje su najprikladnije za protok novca i kapitalizma. Mi izlazimo svake 4-5 godina na izbore, mijenjamo jednoga političkog blizanca (HDZ) za drugoga političkog blizanca (SDP) i obrnuto. Ovi su kofol nekakvi konzervativci, a ovi liberali, ali ustvari je sve to usmjereno prema istome cilju - krupnome kapitalu, tzv. zoni slobodne trgovine i slugovanju strancima. Njihov narod im je zadnja rupa na svirali. Dakle nije bitno hoće li u Njemačkoj biti socijaldemokrati ili demokršćani, u Francuskoj socijalisti ili UMP (Le Pen nije smio pobijediti 2002.), u Britaniji konzervatici i laburisti itd. Bitno je da se očuva radikalni centrizam, koji pogoduje cionizmu i masoneriji. Najveće uporište radikalni centrizam ima u SAD-u, gdje je npr. demokrat Obama dobio 51%, republikanac McCain 46%. Dakle, centristi su dobili 97% i ostali 3%. To je glavna problematika svega. To je razlog zašto danas cionistima smeta snažna ljevica, ne komunistička, nego općenito populistička ljevica, kao npr. Chavez u Venezueli, koji je demokratski izabran dva puta za predsjednika države. Smetao im je (Izraelu) desničarski populist Jorg Haider, koji je trebao ući u vladu, pa je zato i završio kako je završio. Smetaju im im vjerske konzervativne stranke poput poljske LPR, libanonskoga Hezbollaha ili turskog AKP-a koji predvodi premijer Erdogan. Zanimljivo je da su radikalni centristi čuvari postojećega političkog sustava, pa bili oni tzv. lijevi ili desni centar, to su blizanci. U nas centristi (HDZ, SDP, IDS, HNS, HSLS) osvajaju oko 80%. Znam da ovo sve pomalo izgleda smiješno što sam napisao, ali je istina i itekako ima veze s temom.

VL
OB
-obrisani-
15:40 27.03.2010.

.....................\"Vojnici dječaka koristili kao živo meso za traženje eksploziva\".................. Iznenadjuje li to jos ikoga ????????????????????????????????????????????????? \"Ne,nismo mi vadili organe Palestincima\".......................ha

VL
OB
-obrisani-
17:24 27.03.2010.

Dok me držao na nišanu, otvorio sam torbu i njezin sadržaj prosuo na pod. Sadržavala je novac i papire. Pogledao sam u njega, a on se smijao, ispričao je dječak...... ___________ Treba li ovome komentar? Nišaniti strojnicom u djete i tjerati ga da otvara sumnjive torbe

VL
OR
orisis
06:38 28.03.2010.

mislim da je za pravo osuditi takav postupak prema djeci i njima ce uistinu s pravom biti sudjeno.To su vojnici i uvjek che biti takvih koji che zloupotrebljavati svoj polozhaj.Ali pogledajmo sada i na drugu stranu o zlostavljanju djece: papa je prešutio slučaj svećenika koji je zlostavljao djecu u američkoj školi, New York Times ponovno napada Ratzingera da je znao za svećenika pedofila u Njemačkoj koji je nastavio zlostavljati djecu nakon premještaja RIM – Kardinal Joseph Ratzinger, današnji papa Benedikt XVI., kao nadbiskup Münchena znao je da je otac Peter Hullermann, optužen za pedofiliju i prebačen u drugu župu, objavljuje američki list New York Times. Nakon napada na papu zbog toga što je prešutio slučaj svećenika pedofila koji je seksualno zlostavljao djecu u američkoj školi za gluhonijemu djecu, New York Times ponovno napada Ratzingera da je znao za svećenika pedofila u Njemačkoj koji je nastavio zlostavljati djecu i nakon premještaja. Tada je za taj slučaj cijelu odgovornost na sebe preuzeo Ratzingerov zamjenik mons. Gerhard Gruber. New York Times piše da je i Ratzinger znao za slučaj jer je bio prisutan na jednom sastanku 15. siječnja 1980. na kojem se odlučivalo o premještanju svećenika pedofila u drugu župu. Američki list priznaje da se ne zna koju je ulogu u premještanju svećenika imao Ratzinger, ali je znao za slučaj. Mons. Lorenz Wolf, vikar minhenske nadbiskupije, brani Ratzingera izjavom New York Timesu da je bila riječ o \"rutinskim premještanjima\" i kako nije vjerojatno da je ona došla na stol nadbiskupa, premda, na koncu, ne isključuje mogućnost da ju je kardinal Ratzinger ipak pročitao. NAPOMENA ovaj se svechenik nipochemu nije nalazio u zhivotnoj opasnosti.On je zlostavljao djecu zbog POHOTE!

VL
OR
orisis
06:42 28.03.2010.

The Malam report also provides an analysis of another sketch found during the offensive in the Atatra neighborhood in northern Gaza City that Erlich said proves Hamas’s culpability for the ensuing death and destruction. “By placing all of their weaponryy next to homes, by operating out of homes, mosques and hospitals, by firing rockets next to schools and by using human shields, Hamas is the one responsible for the civilian deaths during the operation,” Erlich said. The Goldstone Report states that its authors “found no evidence that Palestinian combatants mingled with the civilian population with the intention of shielding themselves from attack.” The Malam report, however, brings declassified videos that show how Hamas used civilians as human shields and deployed its weaponry and command centers inside civilian homes. In one home, the IDF discovered a note, written in Arabic, that read: “We are your brothers, fighters in this holy war, and we used your home and some of your possessions. We are sorry.” This note, Malam’s report said, was a clear indication of how Hamas took over civilian homes to use to attack Israeli forces.

VL
MA
marin1956
07:32 28.03.2010.

Orisis, zanimljivo je da nisi spomenuo slučajeve židovskih rabina koji su seksualno zlostavljali djecu po Europi. Ja bi takve odmah pred zid, jedan rafal i gotovo - pa neka takvi poput tebe kukaju o \"antisemitizmu\".

VL
OR
orisis
12:51 28.03.2010.

Marine zar sam te mojim natpisom stavio pred zid i strijelio pa da ti to meni zhelish?Kaj se tiche rabina ,sve u svoje vrijeme....

VL
OB
-obrisani-
13:47 28.03.2010.

Uvjek ista taktika, kade se spomenu zlostavljanja u islamskim zemljama odmah se komentatori nadovežu sa rečenicom :a u RKC ima pedofila, sada to isto koriste i proizraelski komentatori. Znamo mi za pedofiliju u RKC, znamo i za zataškavanja koja su se radila u vezi s time, ali o tome se piše, postoje tekstovi o tome i tamo se to komentira. Naravno da je taktika ista i da se odmah pokušava skrenuti tema na muslimane ili na druge vjere. Treba pisati i komentirati žrtve kao ljude ne kao katolike, muslimane, židove ili ih svrstavati po necionalnosti i rasi. Ovdje se radi o djetetu ili možda djete neke druge vjere, rase ili nacije manje vredi od onoga koje je pravovjerno, ima dobro prezime i dobru boju kože?

VL
IM
imotska
18:17 28.03.2010.

To šta su radili dječaku su naučili od srba koji su to radili nama Hrvatima 1991 a u BH od 1992 do 1995. Montana, nemoj se sekirat, njihovi ortodoxi prijepodne rade deseto djete, jer svako drugo ima mentalni, poremečaj daa bi se popodne upražnjavali u ruskim prostitutkama koje drže u bordelima širom Izraela.

VL
IM
imotska
18:22 28.03.2010.

Ugo Kajvez, pričaš o Milana Nedića savezništvu koje je ubilo 30.000 Židova u nacističkoj Srbiji 1941 godine?

VL
OB
-obrisani-
09:32 29.03.2010.

Ma nemoguće! Izraelci! Ma nemoguće!

VL
PO
pocrn
20:12 29.03.2010.

..tja.. ..nije posve jasno sto ce biti sa ocem tog jadnoga djecacica, glede toga da ga upravo njegov otac hladnokrvno, shodno mu vjerovanju, koristi kao topovsko meso.!!??Bok!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.