Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Vodice: U kamp-kućici 68-godišnjak silovao Filipinku

'crna...zgb...29.04.2005 ilustracija za silovanje snimio:boris scitar'
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
11.04.2016.
u 09:55

– Osumnjičeni je 6. travnja oko 23.30 sati u Jadriji u kamp-kućici, koristeći fizičku snagu, oštećenu prisilio na spolni odnošaj

Šibenika policija uhitila je 68-godišnjaka osumnjičenog za silovanje 36-godišnje filipinske državljanke.

– Osumnjičeni je 6. travnja oko 23.30 sati u Jadriji u kamp-kućici, koristeći fizičku snagu, oštećenu prisilio na spolni odnošaj.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave – istakla je Marica Kosor glasnogovornica PU Šibensko-kninske.

>>Višestruki silovatelj izbačen iz teniske Kuće slavnih!

>>Josefu Dencu 20 godina zatvora zbog silovanja 11-godišnjakinje!

Komentara 4

IM
imotadin
15:54 11.04.2016.

Stara komunjara - partizančina - koja je nekoć batinala Hrvate na Titovom Golom Otoku, a Hrvatice silovao po partijskom zadatku. Sada starkelja u bunili pomislio da je i Filipinka opaka ustašica koju treba silovati. Hoće li mu za ovaj veleban čin uručiti kakvu prigodnu nagradu Hrvatska Liga Antifašista ? Ili pak Milanović i njegovi skojevci ?

DU
Deleted user
10:54 11.04.2016.

Ma taj 68-godisnjak se samo hvali. Siguran san da mu se vise ni dignit ne moze ...

Avatar soliloquy
soliloquy
12:48 11.04.2016.

Ma to je jamačno umirovljeni stožerni krilnik HVO-a, veteran Kupresa i nositelj spomenice domovinske državotvornosti. A Filipinka je četnikuša koja patološki mrzi Hrvatsku i dolazi u Vodice samo radi provociranja većinskog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije