Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dean Golubić

Vlasnik zaštitarske tvrtke uhićen zbog sumnje da je zatočio, drogirao i silovao djevojku

Dean Golubić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
06.04.2022.
u 11:45

Golubić, diplomirani kriminalist, jučer je nakon dovršenoga kriminalističkoga istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a policija je protiv njega zagrebačkome Županijskom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu

Dean Golubić (39), čelnik i kandidat nekoliko konzervativnih stranaka na parlamentarnim izborima, ujedno i suvlasnik zaštitarske tvrtke Lupus zaštita, uhićen je zbog sumnji da je  zatočio, drogirao i silovao jednu djevojku.

Golubić, diplomirani kriminalist, jučer je nakon dovršenoga kriminalističkoga istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a policija je protiv njega zagrebačkome Županijskom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu, piše Jutarnji list. 

Njegova odvjetnica Ana Čule rekla je da se Golubić ne smatra krivim za ono što mu se stavlja na teret, a da više od toga ne može reći zbog tajnosti istrage.

– Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ''silovanje'', ''protupravno oduzimanje slobode'' i ''omogućavanje trošenja droga'' na štetu ženske osobe u vremenu od 2. do 3. travnja 2022. godine. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podneseno Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Zbog obzira prema žrtvi kaznenog djela, pravima i interesima žrtve te zaštite privatnosti, nismo u mogućnosti iznositi više detalja – objavila je policija.

Ključne riječi

Komentara 13

PR
Pravednik69
12:45 06.04.2022.

Od koga taj čuva i štiti.

Avatar markoii123
markoii123
13:02 06.04.2022.

Pa zar on ne živi život na temelju kršćanskih vrednota?

ST
Stipan
13:13 06.04.2022.

Dali ima koji od zaštitarskih da nije krimos…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije