Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran iz Mimica
Povratak na članak

Vlasnik restorana na udaru gostiju: 'I meni je preskup Ferrari pa ne ulazim u dućan'

Vlasnik restorana Val iz Mimica pokraj Omiša našao se u središtu pozornosti zbog odgovora na kritike preko Googlea

Komentari 72

DU
Deleted user
11:23 19.06.2019.

Ovo je situacija znana kao "kremen o kremen" odnosno sudar 2 podjednako ljupka mentaliteta pa je zasjenilo sve ostalo. Međutim, meni se više gade oni profi recenzenti koji krkaju i loču na račun vlasnika restorana - e pod prijetnjom da im se objavi neugodna recenzija u "velikim" novinama. Jedan se javno hvalio time da su mu vlasnici otočkih konoba, nakon ića & pića na račun kuće - još i besplatno napunili tank gorivom na brodu, samo da lete "bomboni" kasnije iz njegovog pera. Ukratko, ne postoji nitko da bi udovoljio svima - ni da je besplatno, a kamoli da se mora platiti i ima i restorana Bože sačuvaj, ali i o gostima ima oho ho primjedbi jer što si neki dozvole na god. odmoru, to je za zatvor u njihovim državama.

VL
IS
ivan.skoko
11:17 19.06.2019.

Ovo se cesto događa vlasnicima,osveta i ucijene preko recenzija ,ocjena i komentara. Valjda će unaprijedjeni AI programi doskociti ovome

VL
Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
11:08 19.06.2019.

Ovaj bar može istinu reći o žiteljima susjedne države a da ga zato ne blokiraju :-)

VL
IZ
IzKamena
11:35 19.06.2019.

Otkad je uvreda reći nekome iz Bugojna da je bosanac? A ovde je očito vlasnik restorana žrtva zlostavljača među kojima su i novinari.

VL
BO
Bogodol
10:46 19.06.2019.

Po ovome što ste napisali da su mu tzv. gosti radili vlasnik se izkreno izrazio i ne vidim u ničemu problem. Vama u VL trebaju bombastični naslovi i da prikažete kako ništa ne valja i stalno frustrirate narod, VL je nekada bio normalna novina, nije težio senzacijama i lažima, sada Vam nisu ravni Nacional i bivši Slobodni Tjednik koji je izlazio prije 25 godina. tekstovi trebaju biti pomirljivi, odgojni i ako se vidi neki izpad to preskočiti i pisati samo lijepe stvari da ljudima ne kvarite dan.

VL
AS
aspiranto1950
11:45 19.06.2019.

Čitam u komentarima neki stranac se žali da mu nisu htjeli dat bokal vode a gazda odgovara u stilu: ma nemoj a jesi pametan da ti nebi dao besplatno običnu vodu imaš gaziranu za kupiti ako si žedan. Nema veze što je čovjek pojeo hrane za 400 kn, oće lik još 40 za litru gaziorane vode.

VL
Avatar yusranj
yusranj
13:27 19.06.2019.

sigurno ima nešto istine u toj priči jer , sami odgovori gazde na komentari nam pokazuju njegovo nekulturno ponašanje

VL
Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
13:42 19.06.2019.

...iako je vlasnik sirovina, moram priznati da ništa 'krivo' nije rekao. 'Gosti' misle da im je sve dozvoljeno jer on plaća, ali često takvi gosti rade više štete nego koristi. Pogotovo 'naši' ljudi.

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:42 19.06.2019.

Takvih “ugostitelja” kod nas ima koliko hoćeš. Otvore na tri, četiri mjeseca “restoran” sa namjerom da što više novaca sa trećerazrednom ponudom izvuku iz gosta. Pogotovo ovih “ugostitelja” koji nikad nisu čuli za bonton. Međutim, ima i gostiju, “malograđana”, koji misle, da su princ Charles i Camilla, a neznaju kako se koriste vilica i nož. Uđu u šlapama i potkošulji i izađu sa čačkalicom u ustima.

VL
DU
Deleted user
13:29 19.06.2019.

većina ljudi bar zna da ferari košta više milijuna kuna... a za tvoju prčvarnicu na moru nitko ne očekuje da kava košta 40 kuna...

VL
DU
Deleted user
11:22 19.06.2019.

To je jedan od poslodavaca s našeg plavog jadrana koji žurno traži radnu snagu, moš mislit kako se odnosi prema radnicima

VL
TO
Tomisl
14:07 19.06.2019.

Prema dogadjanjima u lokalu bi trebale zluzbe zaduzene za ugostiteljstvo kao ne ovisna strana ipitat ovaj i slicne slucajeve i dogadjanja. U svakom kukolja ima zita.

VL
SC
Santo_CavernicoIo
14:04 19.06.2019.

Po vokabularu vlasnika se odmah vidi o kakvom profilu čovjeka se radi. Za mene uopće nisu upitne tvrdnje gostiju. Zaobilaziti to mjesto u širokom luku.

VL
ZA
zagabria1
17:56 19.06.2019.

Loša vremena za krkane, tehnologija im ne da da se ponašaju kako su navikli. Ovaj će na kraju posluživat samo lokalnim mačkama lutalicama

VL
NI
NikoCro
13:49 19.06.2019.

Cinjenica jeste da se u Dalmaciji gost ne cijeni, te ce vremenom sami svojim ponasanjem izgubiti goste pa ce kukati kako im dolaze samo paradajiz turisti, no sami si to rade

VL
NN
nn2
13:45 19.06.2019.

Isto kao restoran Martin Nedelišće. Nisam pazio jer nisam znao da se je promijenio vlasnik i naručim ja hranu od njih. Dođem po to kad ono opali mi cjenu da mi je čudno bili. Pizza, lignje nije bilo jestivo a cijena dupla. OK, jeste me ali samo jednom. više ne idem tamo.

VL
PH
Petarstijena-HR
13:01 19.06.2019.

Vidi se da je taj gazda restorana neotesana sirovina na kvadrat...Treba mu bojkotirat restoran............U tome Splitu ima jako puno sirovina, da je to za nevjerovat, kakav neciviliziran svijet tamo žive.....

VL
JU
jurajuric120
20:20 19.06.2019.

ma realno vlasnici objekata što smještajnih, što ugostiteljskih, naravno pričam o lokalnim vlasnicima su većinom bezobrazni ko šlape. često sam po jadranu i svugdje ista priča. gledaju te kao jednu veliku novčanicu od 100€, a ne kao gosta. patagoniju iz Vijetnama uvaljuju pod jadranansku lignju za 150kn porciju. Vrh ugostiteljske ponude je 10 čevapa iz "Metro-a" za 80kn. evo jučer sjedim u jednoj lokalnoj konobi i vlasnikov sin i gost (lokalni dečko) se svađaju oko parkinga. jedan prijeti prebijanjem, vlasnik odgovara da će ga sjekirom posred čela, ujedno da je dobro naoružan. spominju se i bombe i dizanje parkinga u zrak. vlasnik nakon prijetnje sjekirom i oružjem dalje prijeti da će zvati policiju? ja si mislim molim? pa sad si ti prijetio? tebi bi trebalo zvat policiju. naravno gostiju dosta i svi muk i prisijela večera svima. naravno dva kamenjarca se našla i nije ih briga za goste. evo to je svježi primjer. ovog ima na kamenom jadranu svaki dan u svakom mistu. uglavnom gade mi se ti lokalci i biram mjesta gdje su vlasnici smještaja i ugostiteljskih objekata furešti ( sjever i istok Hrvatske). Imaju puno bolji smještaj, pristojnije cijene, bolju ponudu.

VL
LU
lukathereem
12:43 19.06.2019.

Počelo je lito i službeno

VL
NI
NikoCro
13:45 19.06.2019.

Jednostavno, ako je los restoran ne idete u njega i zavrsena prica, ako je preskupo imate cijenivnik pogledate i izidjete, hvala Bogu ima svugdje pekara pa jedite tamo

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.