Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ ZABRANI

Vlasnik kafića sakrio goste pa uvjeravao policiju da ne rade, svi su zaradili kaznene prijave

Slovenska policija
Foto: Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
23.11.2020.
u 17:03

Nakon što je policija odlučila provjeriti objekt, ondje je zatekla 13 osoba, u dobi od 17 do 69 godina, a društvo se u prostoru od samo četiri kvadratna metra družilo uz alkohol unatoč zabrani.

Policija u Sloveniji imala je pune ruke posla kada je krajem prošlog tjedna ušla u jedan od ugostiteljskih objekata u Ljubljani. Naime, kafić je radio unatoč zabrani, a ispred njega je bila skupina ljudi koja se, nakon što je vidjela policiju, sakrila u skladište. 

Da stvar bude još bizarnija, vlasnih objekta uvjeravao je policiju kako kafić ne radi i da nema apsolutno nikoga, piše 24ur.

Nakon što je policija odlučila provjeriti objekt, ondje je zatekla 13 osoba, u dobi od 17 do 69 godina, a društvo se u prostoru od samo četiri kvadratna metra družilo uz alkohol unatoč zabrani.

Jedan od njih je čak napao policajce, a vlasnik ugostiteljskog objekta zaradio je prijavu. Gosti u kafiću nisu imali maske, a prijavu su također zaradili, a onaj koji je napao policijske službenike dobio je i prijavu zbog kršenja javnog reda i mira. 

VIDEO: Božinović najavio nove mjere: "Ograničavaju se okupljanja na 25 osoba, zatvaraju se noćni klubovi, a kafići smiju raditi do 22."

Ključne riječi

Komentara 3

SN
snicl
17:25 23.11.2020.

Imam osjećaj da su novine postale izvjestitelj o birtijaškim radnjama.Pa koliko vas plaćaju za ovakve besmislice?

FL
flo
17:30 23.11.2020.

Policija u Sloveniji,jel ima što iz Bugarske?

K1
Kone_1
17:45 23.11.2020.

Podrska ljudima zeljima druzenja, zabave i sve u svemu zivota. Smrt covid fasizmu-sloboda narodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije