Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog prijetnje Bušeliću

Vladimiru Bencu uvjetna kazna od pola godine zatvora

Vladimir Benac
Foto: Nino Strmotić/PIXSELL
10.11.2014.
u 15:50

Benac je već odležao zatvorsku kaznu zbog pokušaja ubojstva jer je iz pištolja pucao u Bušelića i teško ga ozlijedio dvije godine prije

Uvjetnom kaznom od šest mjeseci zatvora, na rok kušnje od tri godine, kažnjen je Vladimir Benac, stopostotni invalid Domovinskog rata, na Općinskom sudu u Splitu zbog prijetnje smrću susjedu Denisu Bušeliću.

Benac je već odležao zatvorsku kaznu zbog pokušaja ubojstva jer je iz pištolja pucao u Bušelića i teško ga ozlijedio prije dvije godine. Sutkinja Marina Boko presudu je obrazložila time što nakon prijetnje između Benca i Bušelića nije bilo ozbiljnijih incidenata. Nada se da neće ni ubuduće, a dogodi li se što, uvjetna kazna Bencu bit će opozvana.

>> Benac podivljao jer bi mogao u zatvor zbog prijetnji smrću susjedu

>> Vladimir Benac osuđen na tri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva

Komentara 3

CO
coolman
17:17 10.11.2014.

Branitelj!

MH
mrtav-hladan
19:07 10.11.2014.

Da sam ja to napravio dobio bi 5 godina zatvora .. Zakon nije za sve isti ...

DU
Deleted user
21:13 10.11.2014.

Baš me zanima koliko bi dobio susjed da je bila obrnuta situacija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije