Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimira Palfi:

'Nadam se da ovo nije kraj Živog zida, na meti sam jer sam Sinčićeva žena'

Vladimira Palfi
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
05.06.2019.
u 17:40

Nisam aktivirala saborski mandat niti me zanima. Ne želim biti sa suprugom u Saboru, imamo samo tri zastupnika. Meni je značajnije biti doma - izjavila je suosnivačica stranke

Nakon što je suspendiran, Branimir Bunjac održao je konferenciju za novinare na kojoj je rekao da je Živi zid postao privatno vlasništvo Vladimire Palfi, a Ivan Pernar je pak izjavio kako 'misli da je njegovo vrijeme u Živom zidu završilo' ako vodstvo stranke, odnosno Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi, uzmu saborski mandat Branimiru Bunjcu. Smetaju mu javne unutarstranačke svađe te poziva vodstvo da pokušaju sjesti za stol i pronaći rješenje problema. Oko sve se oglasila i sama Vladimira Palfi.

- Ja se nadam da ovo nije kraj Živog zida. Počeli smo kao savez za promjene i vjerujem da možemo nadrasti ove dječje igre. I danas ne znam koji je problem s Bunjcem i Pernarom, oni s nama jako slabo komuniciraju. Kad smo imali sastanak Bunjac se pokupio, a Pernar je glasao za odluku o tome tko ide u Europski parlament - objasnila je Vladimira Palfi gostujući u Newsroomu N1 televizije.

Za Pernara je rekla da dosta često 'priča u afektu' te da je 'iracionalan', ali mu, kao i Bunjcu ništa ne zamjera. Na pitanje zašto Pernar nije bio na listi za Europski parlament i tko o tome odlučuje izjavila je da je sam Pernar odobrio predloženu listu te da je s njim problem što ga nitko ne može mijenjati u njegovoj izbornoj jedinici.

- Mi smo zajedno prošli užasne trenutke. Najgore mi je kad mi se obraća kao Sinčićeva žena. A ja sam osnivačica stranke i bila sam na nebrojenim deložacijama - na rubu suza je izjavila Palfi tvrdeći da je njeno najveće prokletstvo to što je supruga predsjednika stranke. Isto tako navela je da ju ne zanima ni Sabor niti Europski parlament.

- Nisam aktivirala saborski mandat niti me zanima. Ne želim biti sa suprugom u Saboru, imamo samo tri zastupnika. To bi bilo prestrašno, meni je značajnije biti doma - objasnila je.

Političku sudbinu Branimira Bunjca nije htjela previše komentirati te ga je još jednom pozvala da se ispriča. Također nije imala konkretnih odgovora na pitanje tko je snimao stranačku sjednicu, tvrdeći da 'su svi imali mobitele u rukama', iako je na snimci jasno vidljivo što koji član stranke radi.

Video: Pernarovo obraćanje novinarima o stanju u stranci

Komentara 79

Avatar Trpimir
Trpimir
17:24 05.06.2019.

Podbuhla neodgojena neobrazovana neuracunljiva histericna patoloska lazljivica pohlepna novaca i vlasti kocijaskog rijecnika koja nije otisla dalje od prve godine gradjevine a nonsalantno se predstavlja kao inzenjerka - i takva spodoba ce nam voditi drzavu i predstavljati u eu parlamentu?? Haloo!!

MA
maximinimax
17:26 05.06.2019.

Nije bila sposobna ni gimnaziju završiti a sad pametuje, čisto zlo viri iz nje

MO
moškov
16:06 05.06.2019.

prava ce javiti cut ce se velike misli ...zivi zid je mrtvi zid ..srusen je kao i most...mogu si ici u koaliciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije