Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor na optužbe

Šeks: Teze o mojoj suradnji sa SDS-om su netočne, tendenciozne i manipulativne

Vladimir Šeks
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
27.11.2017.
u 17:15

Ocjenjujem da se radi o još jednoj manipulaciji, u suradnji s određenim medijima, koja nastoji poništiti razlike između žrtvi i suradnika jugoslavenske tajne službe, poručuje Šeks.

Vladimir Šeks se priopćenjem obratio javnosti zbog optužbi o njegovoj navodnoj suradnji s jugoslavenskim tajnim službama.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Teze o mojoj navodnoj suradnji sa Službom državne sigurnosti (SDS) su netočne, tendenciozne i manipulativne.

Nakon što sam 1971. pokrenuo kazneni postupak protiv Službe državne sigurnosti zbog nezakonitog otvaranja pošte, kroz dva desetljeća bio sam pod kontinuiranim nadzorom i obradom SDS-a, što je uključivalo prisluškivanje telefona, nadzor pošte i uhođenje.

Pažljivo iščitavanje cjelovitih dokumenata koji bilježe kontakte koje sam 1974. imao sa službenicima SDS-a pokazuje da sam i u slučaju Zlatka Bagarića osujetio jednu od brojnih klopki koje su mi namještali pripadnici jugoslavenske tajne službe.

Zbog tzv. verbalnog delikta suđeno mi je u montiranom procesu koji je započeo djelovanjem agenta provokatora 1981. godine, nakon čega sam služio zatvorsku kaznu u KPD Stara Gradiška i zabranjeno mi je bavljenje odvjetništvom.

Stoga ocjenjujem da se radi o još jednoj manipulaciji, u suradnji s određenim medijima, koja nastoji poništiti razlike između žrtvi i suradnika jugoslavenske tajne službe.

Vladimir Šeks
1/11

Komentara 84

DD
ddh
18:35 27.11.2017.

Kao sto sad "odjedampurt" otkrivaju udbatvo Seksa ili pitanje diplome generala Krsticevica, tako su i na pocetku 90-tih podmetali bombe pred zidovskim grobljem, spletkarili i muljali, sto se kasnije uspostavilo, da je to bila akcija "Labrador" KOS-a i UDBE. U principu sve ostaje isto, samo se mjenjaju igraci. Jedina razlika je u tome, da su kod "Labradora" vecinu cinili Srbi i poznati sluzbenici KOS-a I UDBE, a danas pod dirigenskom palicom te nikad unistene UDBE to cine razni Grmoj, Marasi I Bernardici uz svesrdnu pomoc komunistickih medija. A drzavne sluzbe poput SOA-e se drze demokratskih principa pravne drzave i zaboravljaju da se sa udbasima i UDBOM ta igra nemoze igrati na demokratski nacin. A indicija za to djelovanje UDBE ima dosta. UDBA dotura svom suradniku Grmoji i njegovoj sekti iz Metkovica frizirane papire u vezi sa Seksom, dotura lazne i falsificiranje izvjestaje o generalu Krsticevicu svojim celijama u Indexu i na HRT-u i hibridni rat se na mig iz Beograda pokrece. Ostojic odlazi u Sarajevo i trabunja kako bi kod gradnje Peljeskog mosta trebalo vise razgovarati ili dobiti dozvolu od Izetbegovicve BiH-e, a u isto vrijeme dzihadisti iz Bosne donose odluku, da se gradnnja sprijeci. Bernardic, Maras i Beljak pljescu, Petrov mudruje o udbaska celija na HRT-u, u Indexu i Jutarnjem pumoaju javni prostor. I sad bi trebalo bii sporno tko radi protiv Hrvatske.

DU
Deleted user
21:11 27.11.2017.

Nije udbaš npr. Nobilo.Nije ni Josipović.Nije ni Pušić ni Pušićka.A ni Pupavac, Puhovsku, Teršelićka...Ali je bašslučajno i jedino Šeks, koji je bio i u zatvoru u toj udbaškoj Smrdoslaviji.Baš čudno.Ako je i od Večernjakovih lumena.

RO
ronyday
20:27 27.11.2017.

Šeks je puno učinio za Hrvatsku, ovo su sve manipulacije četnika, orjunaša izdajnika, i onih koji mrze sve što je UDBA hrvatsko , u zločinačkoj srboslaviji ,morao si radit što je UDBA i partija tražila, ili se barem pretvarati, ili uza zid ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije