Naslovnica Vijesti Hrvatska

Šeks: Teze o mojoj suradnji sa SDS-om su netočne, tendenciozne i manipulativne

Ocjenjujem da se radi o još jednoj manipulaciji, u suradnji s određenim medijima, koja nastoji poništiti razlike između žrtvi i suradnika jugoslavenske tajne službe, poručuje Šeks.
27. studenoga 2017. u 17:15 93 komentara 2935 prikaza
Vladimir Šeks
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Vladimir Šeks se priopćenjem obratio javnosti zbog optužbi o njegovoj navodnoj suradnji s jugoslavenskim tajnim službama.

Vladimir Šeks Vladimir Šeks: 'Educirao bih svog vrloga prijatelja Grmoju. Želim prema njemu biti nježan'

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Teze o mojoj navodnoj suradnji sa Službom državne sigurnosti (SDS) su netočne, tendenciozne i manipulativne.

Nakon što sam 1971. pokrenuo kazneni postupak protiv Službe državne sigurnosti zbog nezakonitog otvaranja pošte, kroz dva desetljeća bio sam pod kontinuiranim nadzorom i obradom SDS-a, što je uključivalo prisluškivanje telefona, nadzor pošte i uhođenje.

Pažljivo iščitavanje cjelovitih dokumenata koji bilježe kontakte koje sam 1974. imao sa službenicima SDS-a pokazuje da sam i u slučaju Zlatka Bagarića osujetio jednu od brojnih klopki koje su mi namještali pripadnici jugoslavenske tajne službe.

Zbog tzv. verbalnog delikta suđeno mi je u montiranom procesu koji je započeo djelovanjem agenta provokatora 1981. godine, nakon čega sam služio zatvorsku kaznu u KPD Stara Gradiška i zabranjeno mi je bavljenje odvjetništvom.

Stoga ocjenjujem da se radi o još jednoj manipulaciji, u suradnji s određenim medijima, koja nastoji poništiti razlike između žrtvi i suradnika jugoslavenske tajne službe.

Vladimir Šeks
1 / 11
Vladimir Šeks
Vladimir Šeks Vladimir Šeks: 'Grmoja debelo laže ili se radi o neznalici, to je idiotizam prve vrste' Dinko Čutura, ravnatelj Hrvatskoga državnog arhiva Ravnatelj HDA: 'Arhivi se ne zatvaraju, štoviše bit će još dostupniji nego po Mostu' Nikola Grmoja Afera Agrokor Grmoja s novim dokumentima: 'Agrokor je dobio novac praktički na obećanje'
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • ddh:

    Kao sto sad "odjedampurt" otkrivaju udbatvo Seksa ili pitanje diplome generala Krsticevica, tako su i na pocetku 90-tih podmetali bombe pred zidovskim grobljem, spletkarili i muljali, sto se kasnije uspostavilo, da je to bila akcija "Labrador" KOS-a i UDBE. U ... prikaži još! principu sve ostaje isto, samo se mjenjaju igraci. Jedina razlika je u tome, da su kod "Labradora" vecinu cinili Srbi i poznati sluzbenici KOS-a I UDBE, a danas pod dirigenskom palicom te nikad unistene UDBE to cine razni Grmoj, Marasi I Bernardici uz svesrdnu pomoc komunistickih medija. A drzavne sluzbe poput SOA-e se drze demokratskih principa pravne drzave i zaboravljaju da se sa udbasima i UDBOM ta igra nemoze igrati na demokratski nacin. A indicija za to djelovanje UDBE ima dosta. UDBA dotura svom suradniku Grmoji i njegovoj sekti iz Metkovica frizirane papire u vezi sa Seksom, dotura lazne i falsificiranje izvjestaje o generalu Krsticevicu svojim celijama u Indexu i na HRT-u i hibridni rat se na mig iz Beograda pokrece. Ostojic odlazi u Sarajevo i trabunja kako bi kod gradnje Peljeskog mosta trebalo vise razgovarati ili dobiti dozvolu od Izetbegovicve BiH-e, a u isto vrijeme dzihadisti iz Bosne donose odluku, da se gradnnja sprijeci. Bernardic, Maras i Beljak pljescu, Petrov mudruje o udbaska celija na HRT-u, u Indexu i Jutarnjem pumoaju javni prostor. I sad bi trebalo bii sporno tko radi protiv Hrvatske.

  • Croman 95:

    Nije udbaš npr. Nobilo.Nije ni Josipović.Nije ni Pušić ni Pušićka.A ni Pupavac, Puhovsku, Teršelićka...Ali je bašslučajno i jedino Šeks, koji je bio i u zatvoru u toj udbaškoj Smrdoslaviji.Baš čudno.Ako je i od Večernjakovih lumena.

  • ronyday:

    Šeks je puno učinio za Hrvatsku, ovo su sve manipulacije četnika, orjunaša izdajnika, i onih koji mrze sve što je UDBA hrvatsko , u zločinačkoj srboslaviji ,morao si radit što je UDBA i partija tražila, ili se barem pretvarati, ili uza zid ,