Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon oštrih kritika branitelja
Povratak na članak

Vlada osnovala povjerenstvo koje će nadzirati put Srbije u EU

Ovo je bio posljednji vagon da se zaustavi “mini Haag” i progon hrvatskih branitelja, naveli su jučer predstavnici udruga hrvatskih branitelja

Komentari 28

DU
Deleted user
07:58 20.07.2016.

Povjerenstvo koje će nadzirati put Srbije u EU ) bolje da su osnovali Agenciju pa uhljebili još desetak kadrova. Nevjerojatno zar još nismo dosegli dno ljudske gluposti.

VL
DU
Deleted user
07:49 20.07.2016.

Vlada je u.rala,jednostavno ako srbija uđe u EU sa ovim svojim zakonom grđani traže referendum za izlazak iz EU,pa neka demokracija odluči dali se slažemo sa vašim propustom.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
07:48 20.07.2016.

U Hrvatskoj ima toliko antihrvata da je svaki komentar nepotreban.dok se tih i takvih ne rješimo nema nam bolje.Šutiti,raditi i nepričati baš sve što bi mi htjeli.Djela su bitnija od bilo koje riječi.

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
08:23 20.07.2016.

sve je ovo zalosno i ne traje to od jucer pa ispada da su srbijanci u uniji a mi kandidat za clanstvo a pustimo sad tko je vise odgovoran sdp il hdz al je zalosno bilo gledat kovaca kako se ne snalazi a srbi su lukavi i ocito imaju saveznike u eu a pitam se gdje su nestali nasi saveznici i hrvatska ovdje nije smjela nit nesmije popustit ni milimetar u pitanju je opet domovinski rat pa mi smo abolirali cetnike da cetnike nek mi ne brisu zbog toga komentar a mi ih jos i u policiju zaposljavamo i kriva je nasa politika koja se ne snalazi a naravno da ima puno njih i u hrvatskoj koji likuju i koji nam se smiju u oci pa dokle

VL
DU
Deleted user
13:36 20.07.2016.

A poslije će osnovati povjerenstvo da utvrdi što je ovo radilo a nakon toga će ići obadva na povjerenstvo o sukobu interesa

VL
MA
Marko Antonije
12:48 20.07.2016.

Bando ,namjestili ste se da vas guzi četnik.Sram vas bilo ! Grobnice iz 1941-1945 .! Jedina je tu velika šteta što je tada postojala zakonska SMRTNA KAZNA a nije bilo pokretnih KREMATORIJA .Zato danas-2016. treba pokupiti kosture pobijenih :fašista, nacista,h :fašista, nacista, ustaša, četnika ,balija i ostalih i sve ih pokopati-ostatke ,u jednu veliku grobnicu. To treba da bi se BANDI koja je bila protiv Hrvatske i radila zlodjela - mogla zapaliti svijeća za mrtve neprijatelje Hrvatske. I da se očisti zemlja u Sloveniji i Hrvatskoj, Ja bih dodao i ODMAZDA za njihove zloćine koje su radili !

VL
PU
Puklesty
08:36 20.07.2016.

koja vlada ???Još jedan u nizu "domoljubnih" poteza pro-cetnickog HDZ-a koji je izrucio generale, htio Srbima dat autonomiju preko ZVO, uveo cirilicu u Vukovaru i koalirao sa SDSS-om.----

VL
DU
Deleted user
12:59 20.07.2016.

Povjerenstvo! Hahahaha Smiješno. Bjednici od tzv Hrvatske Vlade! Referendum za izlazak iz EU pa neka se frau Merkel klekne pred srbima i obavi ono što treba. Hrvatima je dosta i četnika a pogotovo izdajica!

VL
RB
robert.b.40
14:31 20.07.2016.

na srpskim comentarima prave,komediju od toga kako hrvatska vlada to prati oni kazu neka prati oni rade po svom a ko sta prati to njih ne interesuje.

VL
Avatar MK
MK
14:42 20.07.2016.

Hrvatska treba povjerenstvo Koje ce nadzirati "pregovarace EU" u pregovorima sa Srbijom - a ne povjerenstvo koje ce nadzirati Srbiju... Srbija je vlastita stranka u pregovorima sa EU - a mi jedino mozemo utjecati na pregovarace EU! ...ovo sto se dogodilo je sramota Hrvatske vanjske politike - u kojoj su "interes i pozicija Hrvatske" totalno deformirani i slabo postavljeni. Prestanimo loviti "Srbiju" - mi moramo loviti "EU" da zastupa Hrvatske i EU interese! Univerzalna jurizdikcija Srbije u kombinaciji sa EUN-om nije "bilateralno pitanje" niti pitanje prava i pravde - nego velikosrpska provokacija...

VL
AR
arjavas
09:28 20.07.2016.

Nije državna administracija dozvolila da se otvore pregovaračka poglavlja sa Srbijom nego politika odnosno Vlada i Predsjednica . U toj smjenjenoj vladi sjedi najviše ministara iz HDZ-a a i Oreškovića je doveo HDZ .Ministar branitelja je HDZ-ovac , štoviše bioviše bio je aktivan podržavaltelj " šatoraša ". Sjede i Petrov i MOST-ovi ministri koji se busaju u prsa kako štite nacionalne interese . Opet se na scenu dovodi Glogoški i " šatoraško društvo "koje se predstavljaj kao zastupnik svih branitelja , kaj nema veze sa vezom , jer oni su samo mali dio braniteljske populacije i ustvari su HDZ-ov " ogranak za političke pritiske . Vidi se to i po izjavama jer Glogoški napada vladu i općenito političare a Medveda brani , i beli da je on stao iza branitelja . Iza kojih je to branitelja stao Medved i kak se to vidi ? Medved je član vlade i nismo čuli da je javno istupio prije nego što su otvoreni pristupni pregovori za poglavlja 23 i 24 . Da je stao iza branitelja sazvao bi konferenciju za štampu i ogradio se od politike koju vode Kovač i Kitarovička . Želi se stvoriti klima da je ustvari za to kriva Milanovićeva vlada i da Oreškovićeva vlada nije mogla drukčije postupiti . Mislim da je konačno došlo vrijeme da se Glogoški , Klem , Dečak i slični medijski stave gdje im je mjesto tj da ih se tertira kao predstavnike udruga kojima su na čelu ( u Hrvatskoji ima preko tisuću braniteljskih udruga ), ane kao predstavnike svih branitelja jer to nisu .

VL
PU
Puklesty
10:41 20.07.2016.

Ovakav fijasko vanjske politike Republike Hrvatske je logicna posljedica i slika stanja - i unutarnja i vanjska politika vodi se kao politika kamenjarskog plemena koje su potkapacitirani likovi poput predsjednice, potpredsjednika i ostalih upregnuli u kolo svojih privatnih interesa i politickih preslagivanja................ Ali hrvatskom narodu , i svim gradanima Hrvatske, uvijek oci mora otvarati netko sa strane............... U nekoliko mjeseci srozan nam je vanjskopoliticki rejting na razinu iz zadnjih mjeseci Tudmanove vlasti................................ Simbolicno - i turski predsjednik je opet jedini koji nas obilazi. Samo naprijed drugovi domoljupci!

VL
Avatar MK
MK
14:48 20.07.2016.

...EU vise vjeruje deklarirajucim Cetnicima u Srbiji - nego nelustriran Komunistima u Hrvatskoj! ...Lex Perkovic, Mesicieve Lazi protiv Hrvatskih Generala itd. ...ovo je ceh jugoslavenske politike u hrvatskoj, švercanja komunizma u ovo tisucljece!

VL
Avatar MK
MK
15:00 20.07.2016.

..."povjerenstvo sakupljanja djelova" onoga sto se raspalo a trebalo je biti cvrsti stav i pozicija Republike Hrvatske, od kojeg se ne odstupa ni milimetar prema EU! ...Ispada kao da Hrvaska pristupa u EU u kojoj se Srbija vec nalazi - to sve mozemo zahvaliti "jugoslavenskoj politici" koja je provodena od Vlade Zorana Milanovica i bivseg predsjednika Ive Josipovica! ...kako stvari stoji - hrvatska treba novu strategijo i to podhitno! ...vise se ne vrijedi postavljati prema Srbiji - od sada se Hrvatska samo jos mora postavljati prema EU - a ako se partneri i dalje budu oglusivali na ozbiljnost situacije neka dode do sramote u formalnog zakljucivanja posla!

VL
MA
maklin
08:27 20.07.2016.

Srbija ne bi smjela ući u EU ako prije ne pošalje javnu ispriku za cijeli rat koji su oni vodili prema drugima. Bez isprike NEMA ulaska u EU.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:37 20.07.2016.

Vlada osnovala povjerenstvo koje će uz Boga i domoljublje minirati put Srbije u EU.

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:33 21.07.2016.

Vlada osnovala povjerenstvo. Koja to i kakva Vlada ? Još jedno u nizu kilavih i jalovih. Tko to nas zarezuje u svijetu za bilo što a kamo li za nekakva povjerenstva koja su obična sprdačina, trošenje novca i vremena na nešto za što svi možemo pretpostaviti da je posve bezvezno i uzaludno. S našim političkim ološem i bitangama na vlasti nitko normalan ne očekuje ništa ni pametno ni ozbiljno niti normalno.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:47 20.07.2016.

Vlada osnovala povjerenstvo koje će odpozadi i nevidljivo na pravi hrvatski način ometati put Srbije u EU.

VL
CR
CROLINDA
08:43 20.07.2016.

Hrvati su izborili svoju državu ali su izgubili svoju vlast u njoj naprosto se je dogodila obratna lustracija - oni koji su u Domovinskom ratu navijali za agresore s crvenim pentagramom na čelu oni čiji su očevi u 2.svj.ratu rušilili crkvene oltare konjskim kopitima i likvidiravali masovno čak i fratre takvi su okupirali Hrvatsku i potpuno sproveli svoju naopaku lustraciju - HDZu Bog ne pomaže a SDPu pomaže Vrag i zato nas je i Bog pripušća pa nam agresorska država procesuira branitelje pa nam se sramotno bizarno i neuobičajeno dušmani i nepripadnici pitaju u Vatikanu i odlučuju o Stepincu i biramo iste takve da vladaju državom Hrvatskom i sami progonimo svoje branitelje i svetinje i sve što je hrvatsko a prihvaćamo i ulagujemo se svemu što je lažno i neprijateljsko antihrvatsko i antikršćansko i u svojoj kući trpimo zlostavljanje poredak i tumačenje dušmana to jest ljubitelja Jugoslavije i crvenog pentagrama pod kojim je izvršena agresija na mrsku im Hrvatsku a danas nekakvu Građanoslaviju u kojoj se svemu mora zatrti hrvatski identitet hrvatski potpis i svaka istina i uprkos EUrezovluciji da se javno ne veličaju vođe i simboli totalitarnih režima imamo u glavnom gradu trg maršalaTito kojega mi znamo kao izričitog neprijatelja ikakve države Hrvatske i mašala-zločinca čiji je nedemokratski autokratski režim u svojoj najizraženijoj osobini bio antihrvatski a taj trg zahvaljujući kriptokomunistima i njihovim potomcima u HDZu i SDPu bizarno i dandanas stoji u glavnom gradu na uvredu svim našim hrvatskim žrtvama i mučenicima a ovom naraštaju na čuđenje i sramotu i sigurno ne na Božji blagoslov ni na pouku o istini naraštajima koji dolaze

VL
Avatar MK
MK
15:05 20.07.2016.

...ako Hrvatska nije u stanju zaustaviti "apetite Srbije na prostor bivse SFRJ" u EU, pitam se sto li Srbija jos sve uvozi u tu EU a da nsimo o tome niti rapsravljali? ...prije "povjerenstva Koje ce pratiti pregovore sa Srbijom" treba "detaljna analiza aktualnoga stanja" - jer se bojim da ne vladamo aktualnim cinjenicnim stanjem!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.