Naslovnica Vijesti Hrvatska

Vlada na telefonskoj sjednici donijela mjeru za sprječavanje epidemije

"Odlukom je Vlada odobrila Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo nabavu roba, usluga i radova, u cilju poduzimanja mjera radi sprječavanja opasnosti od epidemija zaraznih bolesti na ugroženom području", izvijestili su iz Vlade.
30. svibnja 2014. u 19:54 2 komentara 305 prikaza
poplave
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Vlada je na današnjoj telefonskoj sjednici odobrila Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo nabavu roba, usluga i radova zbog sprječavanja opasnosti od epidemija zaraznih bolesti na ugroženim područjima.

"Vlada Republike Hrvatske održala je danas, 30. svibnja 2014., 165. telefonsku sjednicu na kojoj je donijela Odluku o utvrđivanju bitnog interesa Republike Hrvatske za nabavu roba, usluga i radova u cilju sprječavanja i suzbijanja zaraznih bolesti", priopćili su iz Vlade te dodaju da su utvrdili bitan interes za nabavu roba, usluga i radova za poplavljena područja.

"Odlukom je Vlada odobrila Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo nabavu roba, usluga i radova, u cilju poduzimanja mjera radi sprječavanja opasnosti od epidemija zaraznih bolesti na ugroženom području, sukladno Planu provedbe mjera radi sprječavanja i suzbijanja zaraznih bolesti, kojeg je donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo aktom od 21. svibnja 2014. godine", priopćili su iz Vlade.

>>Veliku štetu od poplave pretrpjelo je i slavonskobrodsko izletište 'Poloj'

>>Iz poplavljenih područja jučer uklonjeno 70 tona uginulih životinja

RECEPT ZA SAVRŠENI GRILL
Jeste li znali čemu služi daska za dimljenje: Meso s roštilja dobit će sasvim novu notu okusa

A1 izdvaja za Vas

  • kristov:

    Poslati vladu u sela Slavonije da skupljaju lešine, jer jedino to znaju i mogli bi raditi!

  • furest:

    za pohvalu je pomoci unesrecenima u prirodnim nepogodama ali sto je s onima koji su takodjer pogodjeni jednom prirodnom nepogodom daleko vecih razmjera a o kojoj se uopce nista ne prica ,Naime ovaj peti mjesec je vec drugu godinu zaredom ... prikaži još! vremenski sto posto pdbacio sto se tice turizma na moru , kisi svaki dan , na tisuce malih obrta je u minusima pred zatvaranjem koji ovise o vremenskim uvjetima a njima porezna uredno salje sve racune za doprinose plus kamate i ovrhe , Znaci jednima pomoc neplacanja a drugima kamate ovrhe