Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave u Slavoniji

Vlada na telefonskoj sjednici donijela mjeru za sprječavanje epidemije

poplave
Marko Mrkonjić/PIXSELL
30.05.2014.
u 19:54

"Odlukom je Vlada odobrila Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo nabavu roba, usluga i radova, u cilju poduzimanja mjera radi sprječavanja opasnosti od epidemija zaraznih bolesti na ugroženom području", izvijestili su iz Vlade.

Vlada je na današnjoj telefonskoj sjednici odobrila Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo nabavu roba, usluga i radova zbog sprječavanja opasnosti od epidemija zaraznih bolesti na ugroženim područjima.

"Vlada Republike Hrvatske održala je danas, 30. svibnja 2014., 165. telefonsku sjednicu na kojoj je donijela Odluku o utvrđivanju bitnog interesa Republike Hrvatske za nabavu roba, usluga i radova u cilju sprječavanja i suzbijanja zaraznih bolesti", priopćili su iz Vlade te dodaju da su utvrdili bitan interes za nabavu roba, usluga i radova za poplavljena područja.

"Odlukom je Vlada odobrila Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo nabavu roba, usluga i radova, u cilju poduzimanja mjera radi sprječavanja opasnosti od epidemija zaraznih bolesti na ugroženom području, sukladno Planu provedbe mjera radi sprječavanja i suzbijanja zaraznih bolesti, kojeg je donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo aktom od 21. svibnja 2014. godine", priopćili su iz Vlade.

>>Veliku štetu od poplave pretrpjelo je i slavonskobrodsko izletište 'Poloj'

>>Iz poplavljenih područja jučer uklonjeno 70 tona uginulih životinja

Komentara 2

KR
kristov
22:38 30.05.2014.

Poslati vladu u sela Slavonije da skupljaju lešine, jer jedino to znaju i mogli bi raditi!

FU
furest
08:11 31.05.2014.

za pohvalu je pomoci unesrecenima u prirodnim nepogodama ali sto je s onima koji su takodjer pogodjeni jednom prirodnom nepogodom daleko vecih razmjera a o kojoj se uopce nista ne prica ,Naime ovaj peti mjesec je vec drugu godinu zaredom vremenski sto posto pdbacio sto se tice turizma na moru , kisi svaki dan , na tisuce malih obrta je u minusima pred zatvaranjem koji ovise o vremenskim uvjetima a njima porezna uredno salje sve racune za doprinose plus kamate i ovrhe , Znaci jednima pomoc neplacanja a drugima kamate ovrhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije