Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave u Slavoniji
Povratak na članak

Vlada na telefonskoj sjednici donijela mjeru za sprječavanje epidemije

"Odlukom je Vlada odobrila Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo nabavu roba, usluga i radova, u cilju poduzimanja mjera radi sprječavanja opasnosti od epidemija zaraznih bolesti na ugroženom području", izvijestili su iz Vlade.

Komentari 2

KR
kristov
22:38 30.05.2014.

Poslati vladu u sela Slavonije da skupljaju lešine, jer jedino to znaju i mogli bi raditi!

VL
FU
furest
08:11 31.05.2014.

za pohvalu je pomoci unesrecenima u prirodnim nepogodama ali sto je s onima koji su takodjer pogodjeni jednom prirodnom nepogodom daleko vecih razmjera a o kojoj se uopce nista ne prica ,Naime ovaj peti mjesec je vec drugu godinu zaredom vremenski sto posto pdbacio sto se tice turizma na moru , kisi svaki dan , na tisuce malih obrta je u minusima pred zatvaranjem koji ovise o vremenskim uvjetima a njima porezna uredno salje sve racune za doprinose plus kamate i ovrhe , Znaci jednima pomoc neplacanja a drugima kamate ovrhe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.