Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVO JOSIPOVIĆ
Povratak na članak

"Vjerujem da će naši prijatelji Slovenci potvrditi sporazum"

Josipović je prvi puta kao predsjednik države u Bijeloj vili na Brijunima bio domaćin veleposlanicima akreditiranim u Hrvatskoj. Na Brijunskom vikendu boravi 130 veleposlanika i njihovih supruga.

Komentari 61

UK
Ugo Kajvez
17:00 06.06.2010.

Pardon, malo sam se žurio ..... . Zadnji dio tekst je bilo za naše \"prijatelje-ne\" zlovence ... . \"hrvati će dugo dugo pamtiti vaše smotancije ........... samo zapamtite tko će vam čuvati leđa kad vas jednom počinju prcati talijani pa autrijanci ?? ........... \"

VL
DM
Dan_Marinovic
12:39 06.06.2010.

nikad nisam nista tako brzo pozalio kao to sto sam dao josipovicu glas, obecavao nam je neku pravdu i govorio da je borba protiv korupcije njemu prvi prioritet a onda cim je izabran izjavio je da to nije njegov posao :(

VL
NE
neni
12:41 06.06.2010.

Pa Janezi vi ste stavrno mala iskompleksirana nacija i koga briga kaj vi zaokružujete na referendumu , kao da bu to nekaj odlućilo to su vaši unutarstranački obračunui. A kaj se tiće granice to se odlučuje negdje drgudje..i to neme veze ni sa vama ni sa nama ..jedino ak\' ste stvarno tak \'bedasti da mislite da vi nekaj odlučujete ..hahah onda dobro

VL
OB
-obrisani-
12:44 06.06.2010.

janez,brate,pitanje;jel mislis da ovo treba da se resi muski i bez medjunarodne zajednice,jel imate kapacitete da to resite ko muskarci,ili posle referenduma znate da vas ceka jos jaca podrska nemacke i francuske????o cemu se zapravo radi????

VL
NI
niko36
12:46 06.06.2010.

A zamisli ako je familija u Banja Luci, Bjeljini,Brckom Trebinju onda si europejac,tolerantan,napredan. Neka nam zavidis i provodis ovdje sate od jala i zavisiti.

VL
NE
neni
09:27 06.06.2010.

A kaj bi mi sad trebali pasti od sreće kaj je on na Brijunima sa veleposlanicima. Veleposlanici mogu mljeti na domjenku bez ikakvih obaveza i to je ionak neformlano druženje. A u stvarnosti moraju provoditi politiku svoje zemlje. Nisu oni iz BiH i to iz Rsrpske da pojedini šerifi imaju neopisivu vlast.

VL
OB
-obrisani-
10:12 06.06.2010.

ja lepo kazem a vi mi se smejete,josipovic je nas,srbin,za jadranku vec znate...mi i slovenci smo uvek bili prijatelji,i eto,kaze josip da smpo i ostali.....:P

VL
MO
modrulj
10:15 06.06.2010.

A je li Ivo? I ti si profesor medjunarodnog prava? Prvo kao toboze glasas protiv sporazuma pred izbore, a sad \"Vjerujem da će naši prijatelji Slovenci potvrditi sporazum\". E pa fala ti lipa. ps. Uz takve prijatelje, kome trebaju neprijatelji? Sve najbolje

VL
DU
Deleted user
10:22 06.06.2010.

ovaj frajer gore je bil protiv sporazuma kad su mu trebali glasovi... sad se nada da ce kep(k)eci Slovenci isti potvrditi... ima li nekoga da mi tu logiku objasni?

VL
OB
-obrisani-
00:59 06.06.2010.

06.06.2010. u 00:54h Aristarh. je napisao/la: Gumeni čekić, neizbježan. +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Pogrešan pristup !! Od tako tvrdih glava, gumeni čekić se odbija. Za te glave se preporuča čekić sa kamenom glavom !!

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
09:07 06.06.2010.

Mi njima kulturu dijaloga i dobrosusedske odnose, a oni nama ucenu. E, pa sada kada dođu na Jadran ima bre da im icepamo gume. KOSOVO JE SRBIJA! PRODAJEM ŠKODU!

VL
DM
Dan_Marinovic
09:24 06.06.2010.

nije mi jasna ta logika, josipovic je ocito veci prijatelj sa cetnicima iz RS slovencima koji nas godinama ucjenjuju i omalovazavaju nego sa hrvatima sto iz hr sto iz bih, jer kako objasniti da je posjetio i srbe i bosnjake a jedino hrvate u bih je zaobisao...sa pravom se potavlja pitanje ciji je on predsjednik?

VL
PE
pekec
15:30 06.06.2010.

milutineeee... okreni seee (Traktorce pici Milutince ka Banja lukce) MI SMO VAS rjesili MUSKI.ti to rjec \"MUSKI\" nemoj vise upotrebiti

VL
ST
standup
00:15 06.06.2010.

Josipovic´...\"Hlebinac\"....

VL
OB
-obrisani-
00:48 06.06.2010.

dali je bio veleposlanik suverene i priznate republike srpske,čijem predjednmiku očalinko neumjerno vjeruje,

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
00:54 06.06.2010.

Gumeni čekić, neizbježan. Slovenci odavno kupuju zemljište na obali Savudrijske vale i tamo prave svoje vikendice od drvenih baraka, autoprikolica itd. Ograđuju ih zidovima i uređuju nasipavanjem svakakvih materijala u čistu prirodu. Nikome ništa ne plaćaju jer nemaju ni vodee ni struje. Iznajmljuju ih svojim prijateljima i susjedima, naravno na crno. Zarađuju na iznajmljivanju hrvatskog mora i hrvatske zemlje. Sve bi to bilo donekle i tolerantno da usput potajno ne sanjaju o toj zemlji kao slovenskoj. Otuda ta tiha ekspanzija. Prvo pravo na slobodan izlaz, pa onda pravo na cijeli zaljev, (na obali ih već čekaju njihovi uglavnom) pa onda more između Istre i Italije a obalu polako i smišljeno naseljavaju, čekajući neku mogućnost referenduma u nekom budućem vremenu EU ili slično. Mnogi slo-vikendaši traže hrvatsko državljanstvo!!! Obično su osvajači prvo zauzimali teritorij pa onda more samo po sebi ali ovi podalpski probaju obratnim redom, da se žrtva ne dosjeti. Slovenski vikendaši (mnogi na crno) naselili su se masovno na obale Savudrijske Vale i sad im je teško i kupati se besplatno u hrvatskom moru, nego bi htjeli da cijeli zaljev bude slovenski, da bi se mogli kupati u svom slovenskom moru. Prikrivena „drumska rasa iz srednjeg vijeka“ se mora naučiti da je to more hrvatsko i da se moraju ponašati po zakonima zemlje koja ih ugošćuje. Samo gumeni čekić u čelo ih može opametiti a njega će uskoro i izazvati na užas EU i svijeta.

VL
KA
kajinx
02:28 06.06.2010.

...\"prijatelji Zlovenci\"... A jesu prijatelji ! Trebamo još takvih \"prijatelja\", po jednog na svakoj granici Hrvatske.

VL
IN
Individuao
02:33 06.06.2010.

\"Prijatelji slovenci\" hahahaha, pa na čemu si ti dragi moj predsjedniče? HAHAHA!

VL
RE
remax
05:45 06.06.2010.

Napravili su kuce na CRNO a to je kriminalno dijelo koje se nemoze legilizirati.............u tudem etnickom prostoru.....

VL
UK
Ugo Kajvez
16:58 06.06.2010.

Gosp. predsjednik, ..... zlovenci su sami odlučili NE biti naši prijatelji, (neću reć NEprijatelji, jer bi to drukčije ispalo a i nisu \"neprijatelji\", .. samo \"prijatelji-ne\"), jer prijatelj prijatelja NE UCJENJUJE, ...... zlovenci, ..... hrvati će dugo dugo pamtiti vaše smotancije ........... samo zapamtite tko će vam čuvati leđa kad vas jednom počinju prcati talijani pa autrijanci ?? ...........

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.