Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imaju besplatne režije

Vinkovački Tehnološki park dobio još četiri stanara

Tehnološki park
Goran Ferbežar/PIXSELL
25.02.2014.
u 11:56

Tehnološki park u Vinkovcima koji je krenuo krajem 2012. kako bi omogućio mladim stručnjacima da mogu ostvariti svoje poslovne ideje.

Tehnološki park u Vinkovcima koji je krenuo krajem 2012. kako bi omogućio mladim stručnjacima da mogu ostvariti svoje poslovne ideje, ovih je dana dobio četiri nova stanara i sada je u novo obnovljenom prostoru u Vatrogasnoj ulici, 12 malih tvrtki kojima je Tehnološki park omogućio prostor, u početku besplatne režije i stalnu stručnu pomoć.

Od ranije je tu mala tvrtka s mladim i kreativnim ljudima što ju je prvi otvorio u ovom prostoru John Bolton iz Velike Britanije gdje se dizajniraju video igrice, tvrtka za proizvodnju električne energije od obnovljivih izvora, tvrtka za izradu desktop, web i mobilnih aplikacija, za računalne djelatnosti, solarno navodnjavanje.

Od novih stanara Tehnološkog parka tu je Reen team bono j.d.o.o. za savjetovanje i informiranje poljoprivrednika kako povećavati konkurentnost, Premium d.o.o. nudi financijske i računovodstvene usluge, Pia se bavi proizvodnjom odjeće i šivanjem, izradom narodnih nošnji, a Lemon consulting nudi marketinške aktivnosti, istraživanje tržišta, pisanje poslovnih planova za poticajna sredstva, kreditiranje i ostale subvencije od strane ministarstava, EU fondova, izrada elaborata,
Feasibility Study i SWOT analize.

>>Završena adaptacija zgrade vinkovačkog Tehnološkog parka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije