Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U PRITVORU

Vikao na sudu, udario pravosudnog policajaca i prijetio mu da će ga ubiti

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija
22.02.2021.
u 08:41

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja djela, a sudac istrage je prijedlog prihvatio

Muškarac (45)  kazneno je prijavljen zbog napada na službenu osobu i prijetnje, a sumnjiči ga se da je 18. veljače remetio kućni red Županijskog suda u Dubrovniku. Kada mu je pravosudni policajac naredio da prestane s tim što  radi i napusti zgradu, osumnjičenik  je  pravosudnog policajaca udario šakom u rame, a zatim je počeo prijetiti.

- Ubit ću te kada izađem. Ubit ću ti i obitelj! - prijetio  je 45-godišnjak.

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja djela, a sudac istrage je prijedlog prihvatio.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EtTore
EtTore
12:01 22.02.2021.

Pocela Sezona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije