Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Vigo, Oxa, Oška i Silky krenuli su u potragu za domom i boljim životom

Iz velikogoričkog skloništa za životinje u Jagodnom preuzele su ih volonterke udruge Sigurna kućica, sve informacije možete dobiti na 099/21-21-749
18. travnja 2018. u 18:56 1 komentara 606 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/5

Kad pomisliš da nikad nije bilo gore, stvarnost te uvjeri da uvijek može biti gore. Upravo takva je stvarnost  volontera koji pomažu napuštenim životinjama i brinu se za njih. I složni su u jednom, svakim danom napuštenih i ostavljenih sve je više.

Skloništa za pse prepuna su. Mjesto se pronađe tek kad volonteri i udruge preuzmu neke od pasa iz sklonište i odvedu ih na privremeni smještaj. Upravo to napravile su i volonterke velikogoričke udruge Sigurna kućica. Iz skloništa u Jagodnom na put prema novom domu povele su četiri psa – Viga, Oxu, Ošku i Silky. Za njih traže domove u kojem će ih prihvatiti kao člana obitelji.

 | Autor : Privatni album/MailOnline Foto: Privatni album/MailOnline

Oxa – iz skloništa ponijela je tek igračku, ali i puno ljubavi za ljude koji će ju udomiti. Ima samo osam mjeseci, cijepljena je, čipirana i sterilizirana.

 | Autor : Privatni album/MailOnline Foto: Privatni album/MailOnline

Vigo – malen je, ali je velika maza. Izuzetno je pametan i isto toliko dobar. Pristojno hoda na lajni, slaže se sa psima, cijepljen je i čipiran. Ima godinu dana.

 | Autor : Privatni album/MailOnline Foto: Privatni album/MailOnline

Oška – neodoljiva maza koja stalno dijeli puse i gura glavicu u krilo čovjeka. Lijepo hoda na lajni, slaže se sa psima, cijepljena, čipirana i streilizirana. Teška je oko 12 kg, a ima 10 mjeseci.

 | Autor : Privatni album/MailOnline Foto: Privatni album/MailOnline

Silky – krasi ju posebna ljepota, pristojno hoda na lajni, a voli i ljude i pse. Umiljata je i zaigrana, cijepljena, čipirana i sterilizirana. Ima samo osam mjeseci.

Za sve dodatne informacije nazovite volonterke Sigurne kućice na 099/21-21-749.

Primjer odraslima Devetogodišnja Mia pokrenula akciju i prikupila 2000 kuna za pse iz skloništa Pomažemo udomiti Dobio je novo ime, sad je Nero, ali i dalje nema dom
Zadar: Testiranje na Covid-19 u Općoj bolnici
PISMO OBIŠLO HRVATSKU
Prebolio COVID-19 pa otkrio što morate imati doma: 'Korona boli kao sam vrag'
NOVA REVOLUCIJA POLJOPRIVREDE
Star Trek na hrvatskoj njivi: Dronovi snimaju štetnike, AI zbraja kukuruz, traktor sam vozi...
  • svesemože:

    Da nema toliko bijesa u vama, vidjeli biste da se tekst nalazi u rubrici Kućni ljubimci. Uostalom, što uopće radite tu kad vas to toliko ljuti?