Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noć vještica

Vigilare napao trgovački lanac: 'Promiču pijenje vampirske krvi, jedenje očiju...'

Vice John Batarelo
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
25.10.2019.
u 08:52

Zaustavimo zastrašivanje i traumatiziranje djece i suprotstavimo se poganizaciji Hrvatske, navode iz udruge

Konzervativna udruga Vigilare napala je trgovački lanac Lidl zbog proizvoda koje prodaju u povodu Noći vještica, optužujući ih, između ostalog, za promicanje kulture smrti i kanibalizma.

"Reagirajmo na užasne boleštine za djecu koje promiče ovaj trgovački lanac: pijenje vampirske krvi, jedenje očiju i prstiju te čoko kostur u mrtvačkom lijesu, odijevanje djece u vampire i mrtvace… Zaustavimo zastrašivanje i traumatiziranje djece i suprotstavimo se poganizaciji Hrvatske", navode iz ove udruge.

Također pozivaju građane da izraze svoje nezadovoljstvo Lidlu.

Udruga Vigilare, čiji je predsjednik Vice John Batarelo, ranije ove godine pravomoćno je izgubila tužbu protiv bivšeg predsjednika Republike Ive Josipovića zbog "uznemiravanja, odnosno, diskriminiranja pripadnika katoličke vjeroispovijesti" izjavom da je Hrvatska sekularna država, a ne katolička džamahirija.

VIDEO Vigilare o pobačaju:

Ključne riječi

Komentara 38

RO
romobil
10:45 25.10.2019.

Lik ni sam nije svjestan da mu vjera nije daleko odmakla od kanibalizima i antropofagije...

JF
jfk
09:14 25.10.2019.

Vi promičete ideju se ljudi mogu osloboditi odgovornosti za svoja djela putem jednog posebnog ljudskog žrtvovanja prije 2000 godina pa vam nitko to ne brani.

SK
skategat
09:12 25.10.2019.

Kanibalizam i ispijanje krvi? Pa katolivi na euharistiji piju vino koje predstavlja krv i jedu hostiju kao muso Isusovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije