Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saborski zastupnik

Vidović: Ako su optužbe točne Crnoja treba sam podnijeti ostavku

franko vidović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
26.01.2016.
u 18:08

Minimum demokracije je da ministar Crnoja izađe pred javnost i objasni o čemu se radi, kazao je SDP-ov zastupnik

Saborski zastupnik SDP-a Franko Vidović poručio je u utorak da, ako su istiniti medijski napisi o novom ministru branitelja Miji Crnoji, on bi sam trebao podnijeti ostavku ili bi premijer Tihomir Orešković trebao imati zadnju riječ o tome.

-Ako su istinite optužbe iznesene u medijima, onda ministar Crnoja ima veliki problem, a institucije sustava će imati dosta posla- kazao je Vidović u izjavi novinarima o slučaju ministra Crnoje kojeg mediji optužuju da je prijavio prebivalište u Samoboru, iako živi u Zagrebu, a kao mogući razlog navode činjenicu da Samobor, za razliku od Zagreba, nema propisan prirez. Objavljeno je i kako je Crnoja više puta prijavljivan za fizičko nasilje.

Minimum demokracije je da ministar Crnoja izađe pred javnost i objasni o čemu se radi. Vidović se upitao i što je radio premijer Tihomir Orešković dok je birao ministre. -Sada vidimo sve opasnosti koje proizlaze iz sustava - idemo sastaviti Vladu samo da sastavimo vlast- kazao je.

Vidović drži da premijer Orešković očito nije imao presudnu riječ u sastavljanju Vlade jer se predsjednici HDZ-a Tomislav Karamarko i Mosta Božo Petrov više u vezi tog slučaja pojavljuju u javnosti od premijera. -Premijer sjedi sa strane i šuti- kazao je.

Vidović smatra da Most neće tražiti smjenu Crnoje. -Ne vjerujem previše u to. Most se do sada pokazao kao ekipa koja zagovara reforme, ali što je ostalo od njih? Izgleda da smo samo reformirali jednu straćaru umjesto boravka. Ne vidim njihov ozbiljan angažman i program-  kazao je.

Na upit o prosvjedu branitelja zbog privremenog oduzimanja koncesije televiziji Z1, odgovorio je kako se to pitanje ne tiče braniteljske populacije te da je Agencija za elektroničke medije postupila u skladu sa zakonom.

>>Grbin: Ukoliko doista vara proračun, mora ili dati ostavku ili ga Orešković mora razriješiti

>>Petrov o optužbama: Mislim da bi to prije svega trebalo zabrinuti gospodina Crnoju

Ključne riječi

Komentara 27

GU
General_U
18:19 26.01.2016.

zašto ako vi linčujete čovjeka bez da znate jeli nešto točno ili ne ako to bude točno crnoja će podnijeti ostavku ili biti smjenjen ajmo vidit jeli bilo krađe na izborima ona je peglala službenu karticu pa na sve jade smjenjena zamijenio je lik koji je isto peglao karticu šipuš varga po italiji na skijanju... bolje da šutite di vam se premijer milanović vozikao helićem pa ministar obarane pa vesna avionom jadni ste.

GO
Gomila
18:48 26.01.2016.

Lijesinari i udbasi krecu u napad Crnoja nije ukro nista ni ubija nikog i sada ga srboslavci sa lazima gone

US
U sridu
18:41 26.01.2016.

Sdp-ovce bez grijeha? vrijeme je lustraciji,vi ste unistili I unazadili ovu drzavu,za to trebate odgovarati kao stranka I naslijednici komu nisticke partije,znam da mrzite sve hrvatsko ,to ste I pokazali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije