Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlouporaba položaja

Vidoševiću suđenje ovaj tjedan: 'Ako radite nešto dobro, onda završite na sudu'

Nadan Vidošević
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
23.01.2017.
u 11:15

USKOK Vidoševića i ostale tereti za zlouporabu položaja kojima je HGK oštećen za 40 milijuna kuna

Suđenje Nadanu Vidoševiću i drugima optuženima u aferi HGK-Remorker počet če 27. siječnja, odlučeno je danas na pripremnom ročištu na zagrebačkom Županijskom sudu.

Tijekom postupka trebalo bi bit saslušano 80 svjedoka. USKOK Vidoševića i ostale tereti za zlouporabu položaja kojima je HGK oštećen za 40 milijuna kuna.

Prema optužnici, novac iz HGK izvlačen je iz tvrtke Remorker, Igora Premilovca. Premilovac je također bio optužen u ovom postupku, no ranije je priznao krivnju te se nagodio s USKOK-om. 

- Suđenje počinje 27. siječnja što je simbolično jer se 27. siječnja navršava 20 godina od akcije Kupujmo hrvatsko. To je poruka ako radite nešto dobro, najbolje što je u Hrvatskoj bilo, onda završite na sudu - rekao je Nadan Vidošević. 

>> Još jednom odgođeno pripremno ročište za suđenje Vidoševiću

Komentara 14

DU
Deleted user
11:39 23.01.2017.

Radis dobro ali samo za svoju guz....icu......

SU
SUBARU
11:34 23.01.2017.

Ovaj će put imat proljev,sigurno!

PR
pritiskovic
12:05 23.01.2017.

'Ako radite nešto dobro, onda završite na sudu'...naravno da se radi o nesporazumu. Još nitko nije kod nas pravomoćno osuđen za bilo što a zašto bi i bio osuđen?Kad radiš dobro zašto bi te i osudili!? Makar što...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije