Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat Nadan Vidošević u Požegi

Vidošević: Predsjednik mora biti moralni autoritet

vidošević
Duško Mirković
11.12.2009.
u 14:25

Predsjednik ima, govoreći košarkašim rječnikom, ulogu razigravača, kazao je Vidošević, posebno jer poslije francuskog predsjednika hrvatski ima najveće ovlasti u Europi.

- Logično je da me napadaju najviše moji dojučerašnji stranački kolege, ali to im je pogrešna taktika jer oni misle da se mi natječemo na desnom centru. Međutim, meni je jednako stalo i do glasova ljevice i desnice, a osim toga, ako se gledaju stranke i pojedinci koji su mi iskazali potporu, vidi se da su oni i desne i lijeve orijentacije – kazao je Nadan Vidošević, nezavisni predsjednički kandidat za posjeta Požegi.

- Predsjednik ima, govoreći košarkašim rječnikom, ulogu razigravača - kazao je Vidošević, dodajući da je ona posebno velika u Hrvatskoj jer poslije francuskog predsjednika u Europi najveće ovlasti ima hrvatski predsjednik.

- Međutim, sve mu ovlasti ništa neće značiti ako on ne bude moralni autoritet i osoba kojoj ljudi vjeruju da zna. On mora biti taj koji će znati animirati ključne ljude i državi i okupiti ih zbog rješavanja najbitnijih pitanja. Stoga već sada pozivam premijerku Kosor i predsjednika najjače opozicijske stranke Milanovića da sjednu i počnu razgovor – poručio je Vidošević.

Komentara 40

OB
-obrisani-
18:42 13.12.2009.

@stipe11 Onda, je li ti učiteljica u školi dala peticu za taj sastav ili što? Daj, nemoj nas držati u neizvjesnosti.......

PU
purger00
19:15 14.12.2009.

Nadan je jedini kandidat sa konkretnim programom i zamislima kako taj program provesti u ikviru ovlasti predsjednika kojih je on očito jako dobro svjestan. Svi koji potežu pitanje njegove imovine i porjekla iste... sve je objavljeno na web stranici. On sigurno ima moj glas!

MS
mudako saka
00:06 13.12.2009.

vidošević je majmun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije