Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vidošević: Lakrdijaši ne mogu proći. Svoju potporu dajem Ivi Josipoviću

Nadan Vidošević
Autori: vom/VLM, bma
30.12.2009.
u 18:10

Vidošević je kazao i to da je u HDZ-a sada nastala jedna tragična situacija jer se Hebrang u kampanji pogubio, a kako je rekao, instruirao ga je onaj koji je otišao.

- Podržat ću ono što nije valjanje u blatu, što nije skidanje čarapa i cipela. Lakrdijaši ne mogu proći. Svoju potporu dajem Ivi Josipoviću - kazao je u večerašnjem HTV-ovu Dnevniku Nadan Vidošević, nezavisni predsjednički kandidat koji je ispao u prvom krugu.

Kazao je i to da je u HDZ-a sada nastala jedna tragična situacija jer se Hebrang u kampanji pogubio, a kako je Vidošević kazao, instruirao ga je onaj koji je otišao.

Upitan je li i u čemu je pogriješio kad nije prošao dalje, Vidošević je uzvratio da "on nije pogriješio nego nije dopustio svojima da traže krivca u nekima drugima".

Osvrnuo se i na današnju izjavu SDP-ova kandiata Ive Josipovića danu u Rijeci ocijenivši to ovim riječima:
- To u Rijeci nije smio reći, to je bilo nepromišljeno, nije bilo pametno.

Ademi i Mladi Jastreb podupiru Josipovića
“Mi, istaknuti branitelji iz Domovinskog rata, ne želimo da predstavnici bilo kakvih udruga u naše ime daju potporu Milanu Bandiću i tako pokušavaju stvoriti sliku kako je cijela braniteljska populacija uz njega.

Upravo suprotno, Ivo Josipović je kandidat kojega podupiremo i kojemu ćemo na izborima dati glas”, piše u pismu koje su, među ostalima, poslali generali Rahim Ademi, Nojko Marinković, Ivica Obrovac, Veselko Gabričević, Josip Zvirotić, vukovarski branitelj Branko Borković Mladi Jastreb...

Iako je u potpisu pisma poslanog iz Josipovićeva stožera stajalo i ime generala Tihomira Blaškića, on nije dao podršku Josipoviću. – Riječ je o nesporazumu koji sam razriješio s Josipovićevim stožerom – rekao je Blaškić.

Komentara 155

BT
bili-tartuf
18:23 30.12.2009.

\"malo morgen\".....

OP
Opomena
22:36 30.12.2009.

VIDOSEVIC JE UNISTIO --HRVATSKI IZVOZ I ZA NAGRADU DOBIO--MJESTO KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA DRZAVE KOJU JE UNAISTAVAO ZAJEDNO SA JUGOPROFILIMA,ahahahhahahah HRVATSKA -LIVE,hihihihihi

IN
Inspector
22:39 30.12.2009.

Najbolje je prosao Vidosevic na izborima, boli ga kurac jel cetvrti, peti, zadnji... U prvom planu je lova. Sto se tice Josipovica i Bandica, jasno je da ne zelimo crvenu Hrvatsku i tog komunjaru kao predsjednika, nego treba nam pravi Hrvat, kao sto je to Bandic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije