Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.10.2014. u 12:00

Dobro će mu doći ove zime jer ipak se navikao na visok životni standard, a treba poplaćati i režije za silne nekretnine

Nadan Vidošević, bivši predsjednik Hrvatske gospodarske komore, na slobodi čeka podnošenje optužnice za navodno ilegalno izvlačenje više od 30 milijuna kuna iz HGK. Iako mu je sva imovina blokirana, Vidoševiću zakon ne priječi korištenje brojnih kuća pa tako ni “Nadanovih dvora”, kako susjedi zovu tri vile pored Omiša. Slobodna javlja da je u dvorima gostiju bilo cijelo ljeto i procjenjuje kako je samo od iznajmljivanja turistima ljetos zaradio više od 40.000 eura. Dobro će mu doći ove zime jer ipak se navikao na visok životni standard, a treba poplaćati i režije za silne nekretnine.

Župan najveće županije želi i najveću plaću

Zlatko Ževrnja, splitsko-dalmatinski župan, odlučio je ubuduće izbjeći automatska smanjenja plaće koja su mu se događala svaki put kad bi se smanjivanjem osnovice umanjila primanja državnim dužnosnicima.Županijska skupština donijela je odluku da se županova plaća od oko 18.000 kuna neće smanjivati uz opravdanje kako je riječ o „najvećoj županiji“. Vijest prenosi tportal uz dodatak da je riječ i o županiji s najviše nezaposlenih, ali i najmanje legaliziranih građevinskih objekata.

Pojavili se prvi mitovi i legende o Mireli Holy

Mirela Holy, predsjednica ORaH-a, dobila je prvu biografiju pa smo u Globusu doznali i bizaran podatak da ju je poznati zagrebački ugostitelj želio zaposliti u – escortu. “Meni je ovaj razgovor neprimjeren”, hladno ga je presjekla Holy.

Pusić proziva Markić, a zalaže se za prag od 3%

Vesna Pusić, prva potpredsjednica Vlade i predsjednica HNS-a, na novinarsko pitanje što bi značio uspjeh referenduma za promjenu izbornog sustava udruge “U ime obitelji” izjavila je u Delnicama da je smanjivanje izbornog praga „oportunistička ideja koja u ovom slučaju ima isključivu funkciju da bi se organizatorica referenduma na neki način mogla ugurati u parlament“. Iako Pusić zamjera Željki Markić namjeru da se ugura u Sabor, Slobodna primjećuje da se i sam HNS zalaže za niži izborni prag. Prema Nacrtu novog političkog programa HNS-a, sami HNS-ovci zalažu se za „smanjivanje prohibitivne klauzule na 4, odnosno 3 posto“. Ako im i to pomogne s obzirom na rejting.

>> Vrbić: Javnost je za to imala pravo znati

Komentara 9

M3
Miške 3
12:17 02.10.2014.

Povrača mi se kada ga vidim. Koje znanje, nakrao se i iz te krađe k zarađuje. Maknite ga već jednom s naslovnica i s njim u Remetinec.

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
16:24 02.10.2014.

HDZ=SDP

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:45 02.10.2014.

Mučitelj plemenite divljači, drumski razbojnik i gospodarski stup društva. Sve u jednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije