Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŽEN SLAVICA TUŽI HRVATSKU

'Vidjeli su mrtva tijela na Kornatu i vratili helikoptere u bazu. Koga štite, dok mene maltretiraju? Izgubio sam sve'

Kornati: 30.8.2007. u kornatskoj tragediji život izgubilo 12 vatrogasaca
Vanja Zubcic/PIXSELL
30.06.2022.
u 17:04

'Ostao sam bez posla i prijatelja, bio na rubu psihičkog pucanja. Bio sam na terapijama za mentalno zdravlje, pred očima su mi bili samo dečki koji su izgubili život. Pokušajte tako živjeti. To nije život nego horor. DORH me godinama maltretirao. Došlo je vrijeme da to sada naplatim", za Večernji list priča Dražen Slavica po čijim je zapovjedništvom stradala skupina vatrogasaca u jednoj od najvećih tragedija u modernoj povijesti Hrvatske. Ni danas ne znamo što se dogodilo i kako je 12 vatrogasaca izgubilo život.

Komentara 19

Avatar Marko
Marko
17:54 30.06.2022.

DORH je izgubio i treba platiti,u čemu je problem?

Avatar Glina74
Glina74
19:24 30.06.2022.

nisu to bili svi vatrogasci nego je bilo par mladica koji nisu bili vatrogasci nego su išli tamo iz obijesti zašto se to prešućuje ga se voza sa helikopterom i sad je hrvatska država kriva napišite još jednom pravu istinunom pravu istinu da oni koji ne znaju da nemaju ISKRIVLJENU sliku o tome događaju . Svi mi imamo razumijevanja i svakako je to strašno da su roditelji izgubili djecu ali se držimo istine i ne stalno napadati hrvatsku državi ona je naj manje kriva ,.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:53 02.07.2022.

Ostao je pokraj Boga i domoljublja bez posla i prijatelja, bio je pravi hrvat na rubu psihičkog pucanja, ima Hrvatsku i svoj je na svome jer još nije uspija pobjeći za Irsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?