Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabri mladić

Vidio sam kako im je voda došla do grla i počele su mi suze ići na oči

Foto: Twitter
22.05.2014.
u 21:12

– Mislio sam da su oni iza kuće, ali srećom bili su ispred. Vidio sam jednog psa kako mu je voda došla do vrata i kako grebe po ogradi dozivajući u pomoć

Fotografija mladića koji mokar do kože u rukama nosi dva spašena preplašena psa obišla je svijet i pronijela glas o poplavama u Srbiji, a Blic je otkrio tko je mladi heroj koji je spasio životinje.

Milutin Gale Radonjić (18) iz Obreža opisao je kakva se drama zbivala u trenucima kada je ova fotografija nastala.

– Čuo se huk. Voda je nadirala. Požurio sam sve životinje istjerati traktorom. Voda je bila već do koljena, ali moji su još bili u kući. Mislili su – neće biti toliko strašno, priča Milutin koji je odmah s prijateljima krenuo spašavati stare ljude.

– Vlasti su rekle da se svi moraju iseliti, počele su pucati ograde, dvije sobe kod prijatelja su se urušile... Trčao sam kao lud, plašio sam se onoga što bih mogao zateći, ispričao je Milutin.

Nakon toga sjetio se Crnke i Rokija, svoja dva šestomjesečna psa, koji su se u tim trenucima borili za život.

– Mislio sam da su oni iza kuće, ali srećom bili su ispred. Vidio sam jednog psa kako mu je voda došla do vrata i kako grebe po ogradi dozivajući u pomoć. Zgrabim jednog, zatim drugog... Počele su mi suze teći, priča hrabri mladić.

>> Dok su Srbiju zadesile poplave, Nikolić je pekao rakiju?

Komentara 14

1A
1A
22:06 22.05.2014.

Bravo mladicu!

KO
komentatorv3
22:23 22.05.2014.

Milutin gale radonjic ti si za mene car. Dal bog svakome od nas hrabrosti i srca za ucinit ovak dobro djelo kao ovo kaj si ti napravio ak se potreba ukaze!

AN
Andreeejjj
22:21 22.05.2014.

Svaka čast tom jako plemenitom dečku, braWoooooooooooo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije