Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morao pokupiti

VIDEO Zastupnik ispraznio vreću za smeće u Saboru: 'Ovo mi je slučajno ispalo'

Mladen Madjer ispraznio vreću za smeće u Saboru
Foto: Screenshot
17.10.2018.
u 10:59

Ovako se slučajno smeće rastrpavalo i u Piškornici i nitko nije odgovarao, rekao je Madjer

HSS-ov zastupnik Mladen Madjer danas je u Saboru ispraznio vreću za smeće upozoravajući na problem centra za odlaganje otpada Piškornica.

Madjer je predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću rekao da si uzme smeće i koprivničko-križevačkog župana Darka Korena.

Pogledajte video Madjerova poteza:

– Gospodine predsjedavajući, vi dolazite iz Bjelovara, zemite se to smeće, nama je dosta i našeg, zemite se i Korena, dajte čistu vodu, dajte čisti zrak Podravcima – rekao je Madjer pa bacio papire iz vreće.

– Ovako se slučajno smeće rastrpavalo i u Piškornici i nitko nije odgovarao. Ovo mi je slučajno ispalo iz vreće. Živjeli! – rekao je Madjer ironično pa otišao sjesti.

Jandroković ga je pozvao da dođe pokupiti papire.

– To će netko drugi poslije vas morati dizati. Kad ste već toliko zabrinuti za malog čovjeka, evo, dođite pa pokupite – rekao mu je Jandroković. Madjer je na kraju prišao govornici i pokupio papire.

Komentara 45

MO
Morany
11:20 17.10.2018.

To je slika i prilika današnjeg HSS-a i njihovog predsjednika Kreše Seljaka - bahato, neodgojeno, primitivno.

JA
jackiechan2
11:30 17.10.2018.

Bilo bi dobro da saborski zastupnici jedan put godišnje obave sistematski pregled , s naglaskom na glavu. Iznenadili biste se koliko bi ih bilo hospitalizirano u Jankomiru ili Vrapču!

IV
ivamatic69
11:22 17.10.2018.

ko je uopce ovaj lik, nije se oglasio 2 godine u saboru i sad izvodi cirkus. vidim da ima srednju strucnu spremu, krasno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije