Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ludost

VIDEO Zastrašujuća snimka: Dok uragan bjesni, njih trojica odlučila se okupati

Uragan
Foto: Screenshot
1/5
29.09.2022.
u 11:20

Nekoliko stanovnika Floride ulazilo je vodu u vrijeme dok je bjesnjela oluja

Uragan Ian harao je u srijedu Floridom praćen silovitim vjetrom i obilnim oborinama koje su prouzročile katastrofalne poplave i nestanak struje diljem te američke savezne države. Nekoliko stanovnika Floride ulazilo je vodu u vrijeme dok je bjesnjela oluja.

Snimka koja se širi društvenim mrežama a koja prikazuje trojicu plivača postala je viralna. Plivače su udarali valovi u blizini pristaništa u Fort Meyersu. Područje na kojem su krenuli u vodu evakuirano je, piše New York Post

"Nemojte ovo raditi", napisala je lokalna reporterka Brenna Weick na Twitteru. "Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je ovo opasno."


Guverner Floride Ron DeSantis upozorio je mnoge stanovnike rano u srijedu da je prekasno za bijeg od "katastrofalnog gnjeva Iana", koji bi mogao ojačati do oluje kategorije 5. 

“Vrijeme je da se sagnemo i pripremimo za ovu oluju”, naglasio je. “Učini što trebaš da ostaneš siguran. Ako ste u mjestu kojem se ta oluja približava, već ste u opasnim uvjetima. Vrlo brzo postat će još gore”, kazao je. 

Video: Uragan Ian prijeti Floridi: Milijuni bez struje, dvoje mrtvih. Objavljena i snimka razornog vjetra!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije