Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH SE USTALA

VIDEO Dok je Mrak-Taritaš gostovala u emisiji pauk joj dizao auto: 'Sorry... možemo prekinuti?'

Foto: Screenshot Facebook
26.01.2020.
u 13:45

Usred emisije režija se obratila voditelju s informacijom da pauk s parkinga diže sivi Mercedes, što je on prenio gostima u studiju. Mrak-Taritaš je odmah uskliknula te se ustala pitajući smiju li prekinuti emisiju.

Saborska zastupnica Anka Mrak-Taritaš u utorak je gostovala u emisiji Z1 televizije 'Zoom Zagreb' te je doživjela poprilično neugodnu situaciju. 

Naime, usred emisije režija se obratila voditelju s informacijom da pauk s parkinga diže sivi Mercedes, što je on prenio gostima u studiju. 

- Neko sa sivim Mercedesom, sad mi javljaju iz režije - odmah je rekao voditelj na što je Mrak-Taritaš rekla da je njezin.

- Pauk vam diže auto - rekao je voditelj. 

Mrak-Taritaš je odmah uskliknula te se ustala pitajući smiju li prekinuti emisiju.

- Sorry... možemo prekinuti? - zamolila je saborska zastupnica, na što je voditelj pristao.

- Prečudna situacija. Cijela redakcija je bila vani. Kao prvo, to nije javna površina pa mi nije jasno kako auto može dignuti pauk Zagreb-parkinga. To je dvorište Z1 televizije i tu su bili parkirani drugi automobili pa sam ga parkirala i ja. Bilo je auta ispred i iza mog vozila, ali eto baš su moj odlučili uzeti - komentirala je cijelu situaciju Mrak-Taritaš za 24 sata

Dodala je da je auto premjestila i da je sve bilo u redu, no rekla je da su drugi auti koji su prakirali gdje i ona, ostali tamo

Ključne riječi

Komentara 35

DU
Deleted user
14:20 26.01.2020.

Dali će i nakon ovoga tražiti da vlada da ostavku ? - ipak je ona uvijek nevina ?? i otkud jednoj "poštenoj" gospođi Mercedes - jel ima na autu tablice Gunja ?

ŠT
ŠtoReći
14:24 26.01.2020.

ha bit će propisno parkirala pa zato ili joj je i za ovo Bandić kriv.... volio bih znati je li platila kaznu ..

RO
ronyday
15:17 26.01.2020.

Drugarici bi zbog njezinih dimenzija trebalo dozvoliti da parkira gdje želi, ipak je ona budućnost Zagreba, svoje kvalitete je dokazala u Gunji i brojnim drugim tako uspješnim projektima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije