Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLIPTOTEKA

VIDEO Svečano otvorena velika izložba fotografija '30 godina hrvatske neovisnosti'

Večernjakova izložba fotografija "30 godina hrvatske neovisnosti"
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/32
28.05.2021.
u 12:44

Izložba će biti otvorena do 30. lipnja svakim danom osim ponedjeljka

U zagrebačkoj Gliptoteci otvorena je danas velika izložba fotografija "30 godina hrvatske neovisnosti" u organizaciji Večernjeg lista koja se može posjetiti do 30. lipnja svakim danom osim ponedjeljka.

– Pred vama je ovaj mali, ali odlučni trojac koji je uspio postaviti dvije izložbe u ovoj godini. Prvu, veliku "Hrvatska svijetu", koju smo zatvorili prije petnaestak dana, vidjelo je unatoč koroni 15.000 posjetitelja. Ove godine pokušali smo ispričati priču o narodu koji je u kratkom vremenu proživio nevjerojatnu povijest. Želja nam je bila prikazati tih 30 godina ne bježeći ni od onih dobrih, loših, sretnih ni od onih manje sretnih trenutaka. Zahvaljujem svima koji su pomogli da ova izložba ugleda svjetlo dana, kao i HAZU koji nam je otvorio ovaj predivan prostor – kazao je glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić.

Večernjakova izložba fotografija "30 godina hrvatske neovisnosti"
1/32

Radno vrijeme izložbe: uto-pet od 11-19 sati, a sub-ned od 10-14

Komentara 2

DU
Duslikr
13:16 28.05.2021.

Vrijeme je za novu, pravu neovisnost.

JU
Jugoslavenčina7
13:11 28.05.2021.

Seoski đilasi, fašisti, niškoristi i lopovčine su tih dana slavili ko nikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije