Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOVLJEN U POGREŠNOM TRENUTKU

VIDEO Snimka poštara razbjesnila građane, stigla brza reakcija poslodavca

Foto: Facebook
1/3
05.11.2019.
u 11:22

"Ako ništa drugo, baren dobro cilja iz daljine... ja bi pogađa vrata", "Evo, sada znate zašto su vam u paketu porazbijane stvari. Ovog dečka maknut zauvijek, to je nepopravljivo", "Zato dolaze polomljeni paketi", "Dečko baš ima motivaciju za posao, samo udri", neki su od komentara građana.

Mnogi se često žale na stanje paketa koji se dostavljaju putem Hrvatske pošte, a snimka koja je postala pravi viralni hit odgovorila je nekima na pitanje kako je došlo do toga. Naime, u Facebook grupi "Prometne zgode i nezgode" podijelili su snimku na kojoj se vidi kako zaposlenik HP-a baca pakete u službeno vozilo.

Navodi se kako je to snimljeno ispred poslovnice Hrvatske pošte u Novoj cesti u Zagrebu. 

 

Reakcije građana na snimku nisu izostale. 

"Ako ništa drugo, baren dobro cilja iz daljine... ja bi pogađa vrata", "Evo, sada znate zašto su vam u paketu porazbijane stvari. Ovog dečka maknut zauvijek, to je nepopravljivo", "Zato dolaze polomljeni paketi", "Dečko baš ima motivaciju za posao, samo udri", neki su od komentara građana.

Hrvatska pošta: Zahvaljujemo korisnicima što su nas upozorili 

Iz Hrvatske pošte odgovorili su na upit Večernjeg lista oko ovog događaja.

"Radnik koji je snimljen od jučer je suspendiran te je pokrenut postupak izvanrednog otkaza. Riječ je o radniku koji je od nedavno u sustavu. Svakodnevno je na terenu oko 2500 poštara te velika većina njih odgovorno i profesionalno obavlja svoj posao. Naših 10.000 radnika predano radi na ostvarenju misije Hrvatske pošte – biti građanima na usluzi. Zahvaljujemo korisnicima što su nas upozorili na ovo neprimjereno ponašanje koje ćemo, kao i uvijek, najstrože sankcionirati", kažu iz Hrvatske pošte.


 

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prajdali100
12:42 05.11.2019.

Ovo je stvarno bezobrazno.Kad bi dobio otkaz,a trebao bi, sve živo bi skočilo u zaštitu " jadnog radnika". Pa majstore bi li u Njemačkoj ili Irskoj ovako bacao pakete !!? Nogirati ga...

TO
Tony47
15:13 04.08.2022.

Fenomenalno gađa! Fit momak. Odličan i ekspresan, učinkovit! Što to njemu fali??? Pa valjda se zna kako se pakiraju stvari za transport. A ako je lomljivo, stavi se oznaka čaša i plati skuplji prijevoz za "lomljivo"! Kako ste krenuli saa kritikama, a nitko od vas ne bi radio ovaj posao i još sam plaćao kazne za parking u centru grada kao HP dostava, još malo pa neće imat vam tko nosit poštu!!! OHLADITI glave i jezike!!! I spakirat kako treba sadržaje u pošiljke. Platit iznos za vrijednosno i iznos koji ide za lomljivo i NEMA problema! A ne da efikasnog dečka bace s posla jer se vama polomila staklenka s pekmezon od smokava babe iz Omiša!!! 'Ajte, molim vas! Dajte mladima da spretno i brzo rade svoj posao, pa neće odlaziti vanka!!!!!!!!! S ovakvim blesavim stavovima ostat će u Hrvatskoj samo čangrizave babe i didovi!!! Dečko, NAJBOLJI SI!!! Samo deri te pakete što brže i efikasnije.

GR
gragakarlovac
12:28 05.11.2019.

ako ima 3000kn, i to je previše...ovaj sigurno ide za Irsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije