Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit na društvenim mrežama

VIDEO Snimka medvjeda kako pliva u Drini oduševila ljude: 'Ima li dokumente medo?'

medvjed
Pixabay/Ilustracija
03.08.2023.
u 09:28

Na snimci se čuje glas koji govori: "Polako medo, polako."

Mediji u BiH raspisali su se o snimci koja se pojavila na TikToku na kojem se vidi kako medvjed preplivava rijeku Drinu.

VEZANI ČLANCI:

U postu objavljenom na Tik Toku stoji: "Medvjed preplivava rijeku Drinu na jezeru Perućac, na sedmom kilometru uzvodno od brane sa srbijanske na bosansku stranu." Na snimci se čuje glas koji govori: "Polako medo, polako." Kada medvjed prilazi obali, osoba iza kamere kaže: "Medo, jesi li se umorio?"

@stoj.nik Medved preplivava reku Drinu na jezeru Perućac, na 7. kilometru uzvodno od brane sa Srpske na Bosansku stranu #serbia🇷🇸 #bosnia🇧🇦 #bears #river #swimming #nature #priroda ♬ original sound - stoj.nik

Brojni komentari nižu se ispod snimke, a građani su se dobro našalili. 'Ima li dokumente', 'Turistički krenuo malo u obilazak,na drugu stranu', Z.....o carinu', samo su neki od njih.

VIDEO: Medvjed ili čovjek u kostimu? Kineski zoološki vrt zabezeknuo posjetitelje i izazvao lavinu pitanja

Brojni komentari ostavljeni su ispod snimke, a ljudi su se amlo i našalili na račun snimke: 'Ima li dokumente medo?', 'Turistički krenuo malo u obilazak, na drugu stranu', 'Z.....o carinu', samo su neki od njih.

Video: Medvjed ili čovjek u kostimu? Kineski zoološki vrt zabezeknuo posjetitelje i izazvao lavinu pitanja

Ključne riječi

Komentara 5

BR
Brdo
15:32 03.08.2023.

Ima li medo pasos ili ce zatrazit azil?

DE
Dex
10:38 03.08.2023.

Medo bježi iz Srbije u BIH. Zaustavljaju ga svog zadihanog pogranični policajci i pitaju: "Gdje bježiš medo?" Medo: "Šut' ba, u Srbiji i štroje jarce!" Policajac konstatira: "Pa ti nisi jarac već medvjed." Medo: "E dok ja to njima objasnim odoše jaja!"

JF
Jure_Francetić
00:07 05.08.2023.

Kaa-ad je Drinu pregazio, u noo-gu je raa-njen bio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije