Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji provalnik

Medvjed mu provalio u kuću: Poslužio se krmenadlama i grickalicama

Screenshoot
21.06.2023.
u 14:42

Vlasnik kuće je u tom trenutku bio na poslu, a medvjeda je snimila slučajna prolaznica

Snimka znatiželjnog medvjeda koji pokušava ući u kuću objavljena je na društvenim mrežama. Medvjed je nekoliko puta ulazio i izlazio kroz prozor na katu, a nakon što je pretražio kuću, pobjegao je kroz prozor na prvom  katu. Vlasnik kuće u vrijeme medvjedovog upada nije bio kod kuće. Prolaznica je snimila neobičnog provalnika sa sigurne udaljenosti dok je čekala pomoć stručnih službi. 

Vlasnik kuće Ryan McFarlain rekao je za Fox31 da je bio na poslu u trenutku kada je saznao da mu je medvjed provalio u kuću. “Poslužio se krmenadlama koje sam spremio za večeru, a uzeo je i neke grickalice iz ostave. Prevrnuo je nekoliko sobnih biljaka – nije napravio ništa strašno”, ispričao je McFarlain.

POVEZANI ČLANCI:

 

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
15:24 21.06.2023.

Krmenadla? Tko je prevodio? Uroš iz Prokuplja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije