Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snage 7 stupnjeva

VIDEO Hrvatica snimila potres na Solomonskom otočju: 'Može se vidjeti koliko je jako treslo'

Potres na Solomonskom otočju
Facebook Kristijan Iličić
22.11.2022.
u 13:00

Hrvatski putopisac, bloger i avanturist sa suprugom Andreom Trgovčević. Njihovo vjenčanje dugo se čekalo s obzirom da su ga zbog pandemije odgodili, a na svadbenoj ceremoniji pojavile su se brojne poznate face.

Hrvatski putopisac, bloger i avanturist  Kristijan Iličič sa suprugom Andreom Trgovčević nalazi se na Solomonovom otočju koje je pogodio snažan potres jačine 7 stupnjeva.

Iako se Kristijan nalazio na drugoj strani otoka na svojoj je Facebook stranici objavio video koji je snimila njegova supruga. 

'Na ovom videu se može vidjeti koliko je jako treslo...', napisao je. 

Podsjetimo, Solomonsko otočje pogodio je u ponedjeljak kasno navečer snažan potres nakon kojeg je izdano i upozorenje za tsunami. Srećom malo kasnije upozorenje je povučeno, a svjedoci su pričali o snažnom podrhtavanju od kojeg su 'padali razni predmeti'. 

Video: Nevrijeme hara obalom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije