Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLUJNI VJETROVI

VIDEO Snažna oluja pogodila Krim, Ukrajinci tvrde: Uništila je ruske rovove i borbene položaje

Aftermath of storm in Crimea
Foto: ALEXEY PAVLISHAK/REUTERS
1/10
27.11.2023.
u 10:57

Mnogi dijelovi Jevpatorije su poplavljeni, a javni prijevoz je zaustavljen u Sevastopolju. Oluja je stigla i do Rusije, piše Nexta.

Velika oluja pogodila je u nedjelju poluotok Krim, a na internetu su se pojavile fotografije koje pokazuju posljedice oluje. Ukrajinski dužnosnici tvrde da su zbog posljedica oluje uništene ruske obalne obrambene linije. Grčki meteorolozi oluju su nazvali 'Bettina', a kako javlja Nexta, najavili su i valove velike između 7 i 10 metara.

- Krim je pogodila jaka oluja - objavila je Nexta na platformi X, bivšem Twitteru. Na snimci se vide veliki valovi i poplave. - Uraganski vjetrovi čupaju drveće i skidaju krovove. Mnogi dijelovi Jevpatorije su poplavljeni, a javni prijevoz je zaustavljen u Sevastopolju. Oluja je stigla do Rusije, a najjači vjetrovi pušu u Anapi i Krasnodaru - dodali su.

Anton Geraščenko napisao je na mreži X kako je oluja 'odnijela rovove na okupiranom Krimu koje je ruska vojska iskopala na plažama'. Navodi i kako je, prema informacijama krimskih medija, oluja uništila i ograde te obrambeni položaj', javlja Newsweek.

Aftermath of storm in Crimea
1/10

VEZANI ČLANCI

VIDEO Zabijelilo okolicu Splita: Prvi ovogodišnji snijeg napadao na Vučevici, zadržava se i na cesti

Ključne riječi

Komentara 4

HO
homofobic
20:30 27.11.2023.

Cudin se da Ameri vec davno nisu HARP-om potopili ruSSiju i udavili malog stakora u njegovim rupama-bunkerima u Sibiru. A, u drugu ruku, mozda su ta baljezganja o HARP-u ipak samo baljezganja balkanskih ignoramusa.

LJ
ljudeman
12:30 27.11.2023.

Ovo je nešto kao basna Vuk i tri praščića

ŠI
Šipak
11:54 27.11.2023.

Postoje tajni dogovori Ameri i Rusi razvili nove tehnologije a otac je Tesla .Ameri klimatsko oru..žje a Rusi sezmio..loško .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije