Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijetka pojava

[VIDEO] Šetala šumom pa ostala zatečena prizorom koji je ugledala

šuma
Foto: Screenshot
26.08.2014.
u 10:44

Statistički gledano, jedna od 100 srna potpuno je bijela, no rijetko prežive dulje od tri mjeseca jer im je zbog specifične boje teže sakriti se od predatora

Iako nije snimka Big Foota ili čudovišta iz Loch Nessa, žena iz Danburyja u Connecticutu kamerom je uspjela zabilježiti rijetku, potpuno bijelu srnu.

– Nikada nisam vidjela srnu takve boje, bilo je čudesno, rekla je Shirley Lowell nakon što je ostala iznenađena prizorom koji je zatekla u šumi.

Statistički gledano, jedna od 100 srna potpuno je bijela, no rijetko prežive dulje od tri mjeseca jer im je zbog specifične boje teže sakriti se od predatora.

Stručnjaci tvrde kako je vjerojatno riječ o "piebald" srni koja, za razliku od albina, ima pigmente, ali su oni bijeli umjesto uobičajenih smeđih.

>> U Jadranu zabilježen prvi albino dobri dupin. Nazvan je Albus!

>> U uvali u Istri pronađena uginula Sredozemna medvjedica

 

Ključne riječi

Komentara 8

NE
neki
11:45 26.08.2014.

Kakvi su vam ovo naslovi odjednom? Bila je šokirana, iznenadila se, itd...samo otvorite stranicu...Glupo!

IM
Immanuell
12:40 26.08.2014.

Dobro, albino srna..... I što?! Ima svih fela životinja albino, tako i srna.

SA
samograd
12:07 26.08.2014.

jedne zime su pijanog rusa odveli na hitnu jer je bucao u deliriju da je vidio ne bijelog miša ili miševe nego bijelog jelena ,izgleda da je jadnik bio u pravu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije